Ολυμπιακός: Ο κορυφαίος Βατσλίκ και ο αποκλεισμός που δεν εκπλήσσει

Καμία έκπληξη δεν προκαλεί ο αποκλεισμός του Ολυμπιακού από τον ΠΑΟΚ, αφού έχει δείξει ότι είναι ικανός για όλα, ενώ εδώ και μήνες παίζει με κορυφαίο παίκτη του τον Βατσλίκ.

Ολυμπιακός: Ο κορυφαίος Βατσλίκ και ο αποκλεισμός που δεν εκπλήσσει

Κάποιοι μπορεί να σοκαρίστηκαν ή να τους προκάλεσε έκπληξη ο αποκλεισμός από τον ΠΑΟΚ. Για όσους παρακολουθούν τον Ολυμπιακό από την αρχή της σεζόν και δεν εθελοτυφλούν δεν αποτέλεσε καμία έκπληξη. Η φετινή ομάδα έχει δείξει ότι είναι ικανή για όλα. Και δυστυχώς με τον πλέον πειστικό τρόπο έχει δείξει ότι είναι ικανή για το χειρότερο.

Μετά τα Χριστούγεννα ο Ολυμπιακός παίζει μόνιμα με κορυφαίο παίκτη του τον Βατσλίκ. Κάποιοι ήθελαν να κρύψουν τις αδυναμίες και τα προβλήματα κάτω από το χαλάκι. Από τη μία για να δείξουν ότι μπορούν να το κάνουν και να δικαιολογήσουν την ύπαρξη τους και από τη άλλη γιατί έτσι πίστευαν ότι δεν θα φαινόταν η αλήθεια.

Δεν μπορούμε να κατηγορήσουμε τους παίκτες για αδιαφορία στο ματς με τον ΠΑΟΚ. Πάλεψαν με όλες τους τις δυνάμεις και το ήθελαν, αλλά δεν μπορούσαν. Δεν υπήρχε παίκτης με έμπνευση και ακόμα χειρότερα δεν υπάρχει κανείς εντός της ομάδας που να μπορεί να εμπνεύσει τους ποδοσφαιριστές. Επομένως η επόμενη ημέρα είναι σημαντική για τον Ολυμπιακό.

Οι Πειραιώτες θα μπορούσαν με το πέναλτι του "ψυχρού" και κορυφαίου του σκόρερ τα τελευταία χρόνια, του Γιουσέφ Ελ Αραμπί να έχουν πάρει την πρόκριση. Δεν θα άλλαζε τίποτα απολύτως. Ο Ολυμπιακός δεν μπόρεσε να κρατήσει προβάδισμα με τον ΠΑΣ με τον Άρη, με την ΑΕΚ και δεν το έκανε ούτε τώρα που αυτό το πέναλτι αλά Πανένκα θα του έδινε πρόκριση.

Ο Τόμας Βατσλίκ είναι ο κορυφαίος της αναμέτρησης και όχι μόνο. Είναι ο πιο σταθερός παίκτης που έχει η ομάδα από τον Ιανουάριο και μετά, όμως, αυτό δεν αρκεί για να έρθουν νίκες και τρόπαια. Και το κακό σερί καλά κρατεί για την ομάδα του Πειραιά που έχει να νικήσει από τις 13 Μαρτίου.

Και φυσικά κλείνοντας να τονίσουμε ότι ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος επίσης έχει κάνει παλικαρίσια εμφάνιση, ενώ από την άλλη ο Παπέ Σισέ έκανε ένα παιχνίδι από αυτά που σου υπενθυμίζουν ότι είναι ικανός να τινάξει όλα στον αέρα.