Τσόλακ: «Δώσαμε τα πάντα για να περάσουμε»

Ο Αντόνιο Τσόλακ μίλησε για την πρόκριση του ΠΑΟΚ εις βάρος του Ολυμπιακού και για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας.

Τσόλακ: «Δώσαμε τα πάντα για να περάσουμε»

Το γκολ του Αντόνιο Τσόλακ στο 108' της παράτασης ήταν αρκετό για να δώσει στον ΠΑΟΚ την πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας εις βάρος του Ολυμπιακού. Ο ποδοσφαιριστής της ομάδας της Θεσσαλονίκης στάθηκε στη συνεργασία του με τον Ολιβέιρα και ευχαρίστησε όλη την ομάδα.

Αναλυτικά ο Αντόνιο Τσόλακ μίλησε:

Για την πρόκριση: «Ξέραμε ότι θα ήταν ένα κλειστό παιχνίδι, ξέραμε ότι ένα δικό μας γκολ θα άλλαζε τις ισορροπίες του αγώνα για τα καλά. Συνολικά θέλω να σκύψω το κεφάλι και να πω ένα ευχαριστώ σε όλη την ομάδα. Έδωσαν το 100% των δυνατοτήτων τους για να περάσουμε. Ακόμα και μετά το 1-0 δεν άλλαξε κάτι για εμάς. Είχαμε πολλά έντονα παιχνίδια, έχουμε αποκτήσει πολλές εμπειρίες και ξέραμε ότι με ένα γκολ θα παίρναμε την πρόκριση».

Για την τοποθέτησή του δίπλα στον Ολιβέιρα: Ήταν πολύ ωραίο το διάστημα, συνεργαστήκαμε αρκετά καλά, έκανε μία φανταστική ασίστ ο Ολιβέιρα. Μαζί μπορούμε να βοηθήσουμε και να κρατήσουμε την μπάλα. Δεν έχει σημασία ποιος σκοράρει ή ποιος παίζει. Είδατε στον πανηγυρισμό ότι πανηγυρίσαμε όλοι σαν οικογένεια».

Για τον τελικό Κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό: «Έχω αγωνιστεί σε κάποιους τελικούς πριν έρθω στον ΠΑΟΚ. Όπως λένε όλοι, τους τελικούς δεν τους παίζεις, αλλά τους κερδίζεις. Εμείς αγωνιζόμαστε για τη νίκη και ειδικά όταν θα υπάρχει ένα τρόπαιο που θα διεκδικήσουμε. Εως τότε έχουμε πολλά ματς για το πρωτάθλημα και πρέπει να μείνουμε εκεί συγκεντρωμένοι. Εχουμε σημαντικά παιχνίδια».