Η κριτική των παικτών του Μαρτίνς

Μόνο ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος και ο Τόμας Βατσλίκ στάθηκαν στο ύψος τους στην ισοπαλία-αποκλεισμό του Ολυμπιακού (1-1) από τον ΠΑΟΚ. 

Η κριτική των παικτών του Μαρτίνς

Λίγοι παίκτες του Ολυμπιακού έπαιξαν σύμφωνα με τις δυνατότητές τους στον επαναληπτικό με τον ΠΑΟΚ, με τους Πειραιώτες να μένουν εκτός τελικού Κυπέλλου. Με τον Πέδρο Μαρτίνς να έχει και αυτός τις δικές του ευθύνες για την απώλεια του στόχου.

Η κριτική των παικτών του Πέδρο Μαρτίνς

ΤΟΜΑΣ ΒΑΤΣΛΙΚ: Εξαιρετικός σε συγκεκριμένες φάσεις και με σωτήριες αποκρούσεις, αλλά στο γκολ δεν μπόρεσε να αντιδράσει.

ΚΕΝΙ ΛΑΛΑ: Έκανε ανεβάσματα, συνήθως αποτυχημένα, ενώ και αμυντικά είχε προβλήματα. Είχε καλή σέντρα στην ευκαιρία του Αγκιμπού, αλλά και ευθύνη στο γκολ του ΠΑΟΚ.

ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΠΑΠΑΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ: Μακράν ο καλύτερος παίκτης του Ολυμπιακού. Κράτησε τον Άκπομ, έκοψε τα πάντα, κρίμα για την προσπάθειά του.

ΠΑΠΕ ΣΙΣΕ: Πολλά λάθη από τον Σενεγαλέζο και αρκετά ακατανόητα σε κάποιες περιπτώσεις. Στο τέλος μπορούσε να γίνει ήρωας με την ευκαιρία με τον Πασχαλάκη.

ΟΛΕΓΚ ΡΕΑΜΠΤΣΙΟΥΚ: Συνεχώς ανέβαινε από την πλευρά του, αλλά δεν μπόρεσε να κάνει όσα χρειάζονταν για την ουσία. Έτρεξε πολύ, έδωσε μάχες, ως συνήθως δηλαδή, αλλά όχι το κάτι παραπάνω.

ΓΙΑΝ ΕΜΒΙΛΑ: Έδωσε μάχες στο κέντρο, αλλά δεν ήταν στην καλύτερη βραδιά του. Είχε κάποιες καλές στιγμές σε δημιουργία, αλλά έχει παίξει και καλύτερα.

ΑΝΔΡΕΑΣ ΜΠΟΥΧΑΛΑΚΗΣ: Δεν μπόρεσε να δημιουργήσει όσο θα ήθελε, ενώ είχε συνεχώς το νου του και στην αντιμετώπιση του Αουγκούστο με τον οποίο είχε αρκετές αψιμαχίες.

ΜΑΝΤΙ ΚΑΜΑΡΑ: Δεν ήταν σούπερ ως συνήθως φέτος, αλλά ήταν απειλητικός και βγήκε πάνω που ανέβαινε και είχε κάνει εξαιρετική μπαλιά στον Μασούρα.

ΓΚΑΡΙ ΡΟΝΤΡΙΓΚΕΣ: Δεν μπόρεσε να γίνει απειλητικός καθώς κλείστηκε καλά, ενώ είχε την ευκαιρία στην επανάληψη, αλλά νικήθηκε από τον Πασχαλάκη

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΟΥΡΑΣ: Έχασε την πολύ μεγάλη ευκαιρία στο 41’. Όπως και στα δύο προηγούμενα ντέρμπι, αποδείχτηκε μοιραίος. Προσπάθησε πολύ, αλλά δεν έχει αυτοπεποίθηση στα τελειώματα το τελευταίο διάστημα…

ΤΙΚΙΝΙΟ: Πίεσε τους στόπερ του ΠΑΟΚ και έτρεξε, αλλά δεν σημάδεψε σωστά στις φάσεις που βρέθηκε σε θέση βολής.

ΚΑΡΒΑΛΙΟ: Δεν βοήθησε καθόλου.

ΕΛ ΑΡΑΜΠΙ: Κέρδισε το πέναλτι, σκόραρε, ήταν μέσα στις φάσεις, έπρεπε να παίξει περισσότερο.

ΒΑΛΜΠΟΥΕΝΑ: Θέλησε να κάνει συνεργασίες και να απειλήσει, αλλά δεν τα κατάφερε.

ΚΟΥΝΤΕ: Μπήκε μετά το 1-1 και δεν έκανε κάτι ιδιαίτερο.

ΒΡΟΥΣΑΪ: Και αυτός επιχείρησε να βοηθήσει στο τέλος, αλλά ήταν αργά.