Ολυμπιακός: Να βγάλει κι άλλους... Γκάρι από το μανίκι του με τον ΠΑΟΚ

Ο Γκάρι Ροντρίγκες έχει σηκώσει σχεδόν το 90% των επιθετικών προσπαθειών του Ολυμπιακού στα ματς της Λεωφόρου και της Τούμπας, με τον Μαρτίνς όμως να περιμένει να εμφανιστούν κι άλλοι... Γκάρι στον επαναληπτικό με τον ΠΑΟΚ (27/4, 20.00).

Ολυμπιακός: Να βγάλει κι άλλους... Γκάρι από το μανίκι του με τον ΠΑΟΚ

Θα μπορούσε να πει κάποιος ότι ο Ολυμπιακός παρουσιάζεται στα τελευταία παιχνίδια ολίγον τι μονότονος στο δημιουργικό κομμάτι. Ειδικά στα ματς της Λεωφόρου και της Τούμπας, εκείνος που σήκωσε το μεγαλύτερο βάρος δεν ήταν άλλος από τον Γκάρι Ροντρίγκες.

Τον αδικεί το γεγονός ότι έφυγε από τα δύο παιχνίδια με... μηδέν ασίστ, καθώς ο τελικός αποδέκτης της μπάλας (Μασούρας) είτε καθυστέρησε να πλασάρει, είτε βρέθηκε σε θέση οφσάιντ.

Ο Πέδρο Μαρτίνς περιμένει από τους ποδοσφαιριστές του να μην αφήσουν «μονάχο» στο κομμάτι της ανάπτυξης τον Γκάρι και στον επαναληπτικό με τον ΠΑΟΚ στο Καραϊσκάκη (27/4, 20.00).

Ο «Δικέφαλος του βορρά» θα επιδιώξει, όπως λένε οι πληροφορίες και το ρεπορτάζ του ΠΑΟΚ, να χτυπήσει τον Ολυμπιακό με αντεπιθέσεις. Οπότε, θα κοιτάξει να περιμένει τους Πειραιώτες και δεν αποκλείεται να παίξει ακόμη και με διπλή ζώνη άμυνας για να περιορίσει τους χώρους προς την περιοχή του Πασχαλάκη.

Αυτό σημαίνει ότι δεν γίνεται ο Γκάρι να ξανατραβήξει μόνος του το... κουπί από πλευράς Ολυμπιακού ως προς τη δημιουργία.

Ο Πέδρο Μαρτίνς έδειξε στους ποδοσφαιριστές του ένα βίντεο με την κυκλοφορία που είχαν και... δεν είχαν στο πρώτο ματς της Τούμπας. Έδωσε μεγάλη έμφαση στον συγκεκριμένο τομέα, καθώς από εκεί θα κριθούν πολλά ως προς την πρόκριση στον τελικό Κυπέλλου. Από το κατά πόσο θα κυκλοφορήσει καλά την μπάλα ο Ολυμπιακός και κυρίως να μην είναι μονότονος στο παιχνίδι του.

Ο Μαρτίνς περιμένει να βγουν κι άλλοι... Γκάρι μπροστά, να δώσουν τις απαιτούμενες βοήθειες στον Αφρικανό, έτσι ώστε ο πρωταθλητής Ελλάδας να βγάλει περισσότερους άσους από το μανίκι στο επιθετικό κομμάτι.