Παναθηναϊκός: Αποστολή για Λαμία δίχως Κουρμπέλη και Πούγγουρα

Δίχως τον Δημήτρη Κουρμπέλη και τον Αχιλλέα Πούγγουρα, λόγω προβλημάτων στην τελευταία προπόνηση, θ' αναχωρήσει η αποστολή του Παναθηναϊκού με προορισμό την Λαμία και τον επαναληπτικό ημιτελικό του Κυπέλλου (27/04).

Παναθηναϊκός: Αποστολή για Λαμία δίχως Κουρμπέλη και Πούγγουρα

Με απρόοπτα ολοκληρώθηκε η τελευταία προπόνηση του Παναθηναϊκού πριν τον επαναληπτικό ημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδος με την Λαμία (27/04, 18.00).

Ο Δημήτρης Κουρμπέλης χτύπησε κατά τη διάρκεια της κι έμεινε εκτός αποστολής των παικτών που θα κληθούν στην πρωτεύουσα της Φθιώτιδας και στο «Αθανάσιος Διάκος» να υπεραπιστούν το υπέρ των «πρασίνων» 1-0 της Λεωφόρου.

Το ίδιο ισχύει και για τον Αχιλλέα Πούγγουρα μειώνοντας τις λύσεις που έχει στη διάθεση του ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς.

Ο αρχηγός του "τριφυλλιού" αποχώρησε κατά τη διάρκεια της προπόνηση της Τρίτης του Πάσχα (26/4), λόγω ενός χτυπήματος που δημιούργησε αιμάτωμα στον μηρό του, ενώ θεραπεία, εξαιτίας σύσπασης στη μέση, ακολούθησε ο Αχιλλέας Πούγγουρας.

Ατομικό πρόγραμμα έκαναν οι Λούντκβιστ, Αγιούμπ, Βαγιαννίδης, ενώ νοκ άουτ είναι κι ο Φεντερίκο Μακέντα.

Μετά το πέρας της προπόνησης ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς ανακοίνωσε τη λίστα με τα ονόματα των ποδοσφαιριστών που βρίσκονται στην αποστολή που θα αναχωρήσει το απόγευμα της Τρίτης (26/4) για τη Λαμία.

Σε αυτή συμπεριλήφθηκαν οι: Διούδης, Μπρινιόλι, Χριστογεώργος, Χουάνκαρ, Βέλεθ, Σένκεφελντ, Αλεξανδρόπουλος, Ιωαννίδης, Καρλίτος, Χατζηγιοβάνης, Χατζηθεοδωρίδης, Σάντσες, Ρούμπεν,, Βιγιαφάνιες, Αϊτόρ, Σιδεράς, Κώτσιρας, Σάρλια, Παλάσιος, Γκατσίνοβιτς, Μαουρίσιο και Βιτάλ.