Ολυμπιακός: Προβάδισμα οι Μανωλάς - Σωκράτης, αουτσάιντερ ο Σισέ με ΠΑΟΚ

Οι Κώστας Μανωλάς και Σωκράτης Παπασταθόπουλος αναμένεται να βρεθούν στην ενδεκάδα του Ολυμπιακού και στον επαναληπτικό με τον ΠΑΟΚ στο Καραϊσκάκη (27/4, 20.00).

Ολυμπιακός: Προβάδισμα οι Μανωλάς - Σωκράτης, αουτσάιντερ ο Σισέ με ΠΑΟΚ

Η αρχή/έκπληξη έγινε στην Τούμπα... Ο Παπέ Σισέ για πρώτη φορά από τότε που επέστρεψε από το Κόπα Άφρικα (σ.σ. με εξαίρεση το ματς με την ΑΕΚ στο Φάληρο για την κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος, έχοντας γυρίσει δύο 24ωρα πριν στον Ρέντη μετά το πάρτι στο Ντακάρ της Σενεγάλης για την κατάκτηση του τροπαίου), είδε το όνομά του να μην βρίσκεται στην ενδεκάδα σε ένα τόσο υψηλής επικινδυνότητας και σημασίας παιχνίδι...

Ο Πέδρο Μαρτίνς επέλεξε τους Μανωλά και Παπασταθόπουλο κόντρα στον ΠΑΟΚ στην Θεσσαλονίκη για τον πρώτο ημιτελικό Κυπέλλου, έχοντας κατά νου και την κόπωση που έβγαλε ο Σισέ. Το ελληνικό δίδυμο περιόρισε τον Άκπομ και γενικότερα στάθηκε καλά στα πόδια του, τηρουμένων των συνθηκών και των δυσκολιών που υπάρχουν πάντοτε σε παιχνίδια με τον ΠΑΟΚ και δη στην Τούμπα.

Ο Άκπομ αντιμετώπισε σοβαρά προβλήματα με τους Σωκράτη και Μανωλά, δείχνοντας ότι βρίσκεται «έξω από τα νερά του».

Αντιθέτως, στο λιγοστό διάστημα που αγωνίστηκε ο Νέλσον Ολιβέιρα, προσπάθησε να κάνει περισσότερο αισθητή την παρουσία του με τον όγκο του και τραβώντας πότε τον Μανωλά και πότε (κυρίως) τον Παπασταθόπουλο αρκετά μέτρα έξω από την ερυθρόλευκη περιοχή.

Το ερώτημα λοιπόν που γεννάται πλέον είναι ποιοι θα στελεχώσουν το κεντρικό αμυντικό δίδυμο στον επαναληπτικό με τον «Δικέφαλο».

Από εκεί που φαινόταν ο Σισέ να ανεβάζει τις πιθανότητές του για να επανέλθει στο αρχικό σχήμα, η αίσθηση που επικρατεί είναι ότι οι Μανωλάς και Παπασταθόπουλος θα ξαναβρεθούν στην ενδεκάδα.

Περισσότερα θα γνωρίζουμε προσεχώς, δηλαδή στην τελευταία προπόνηση που θα γίνει το απόγευμα της Τρίτης (26/4).