Ολυμπιακός: Αναμένονται επιστροφές στη ρεβάνς με ΠΑΟΚ

Οι Βαλμπουενά και Αγκιμπού Καμαρά προπονούνται κανονικά και θα είναι στη διάθεση του Πέδρο Μαρτίνς για τον επαναληπτικό του Ολυμπιακού με τον ΠΑΟΚ στο Καραϊσκάκη (27/4). Ο Πορτογάλος τεχνικός θα αποφασίσει και για τον Κώστα Φορτούνη

Ολυμπιακός: Αναμένονται επιστροφές στη ρεβάνς με ΠΑΟΚ

Ο Κώστας Φορτούνης απουσίασε από τον πρώτο ημιτελικό Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα και μένει να φανεί τι θα γίνει στη ρεβάνς της Τετάρτης (27/4) που θα γίνει στο Καραϊσκάκη.

O Πέδρο Μαρτίνς θέλει να τον τσεκάρει και στην προπόνηση της Τρίτης του Πάσχα (26/4), προκειμένου να πάρει τις οριστικές του αποφάσεις για το αν θα τον έχει στη διάθεσή του. Μην ξεχνάμε άλλωστε, ότι παραμονή του πρώτου αγώνα με τον ΠΑΟΚ είχε κάνει προπόνηση, αλλά ο κόουτς τον άφησε εκτός αποστολής.

Εννοείται ότι ο Φορτούνης που ένιωθε το προηγούμενο διάστημα κάποιες ενοχλήσεις ακόμη στη φτέρνα, ακόμα και να μπει στην αποστολή δεν θα υπολογίζεται για το αρχικό σχήμα. Ακόμα και απολύτως υγιής να ήταν δηλαδή, ο Πέδρο Μαρτίνς δεν τον είχε στα πλάνα του για να του δώσει φανέλα βασικού.

Όπως και να ‘χει, θα τον περιμένει στην προπόνηση της Τρίτης (26/4) για να δει πώς θα διαμορφώσει τον σχεδιασμό του για τον επαναληπτικό.

Από εκεί και πέρα, τα μαντάτα για τους άλλους δύο απόντες της Τούμπας, τους Αγκιμπού και Βαλμπουενά, φαίνεται να είναι ευχάριστα για τον Μαρτίνς.

Αν δεν αλλάξει κάτι θεαματικά το προσεχές διήμερο και μέχρι και λίγη ώρα πριν από τη σέντρα, τότε ο νεαρός Αφρικανός και ο 37χρονος Γάλλος άσος θα τεθούν στη διάθεση του Πορτογάλου τεχνικού για τον επαναληπτικό στο φαληρικό γήπεδο.