ΠΑΟΚ: Δεν προλαβαίνει Ολυμπιακό ο Βιεϊρίνια

Ο Αντρέ Βιεϊρίνια δεν προπονήθηκε ούτε την Δευτέρα του Πάσχα (25/4) και πλέον είναι απίθανο να προλάβει τον επαναληπτικό του ημιτελικού Κυπέλλου ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον ΠΑΟΚ στο Καραϊσκάκη (27/4).

ΠΑΟΚ: Δεν προλαβαίνει Ολυμπιακό ο Βιεϊρίνια

Ο Αντρέ Βιεϊρίνια που έχασε τον πρώτο ημιτελικό Κυπέλλου, έκανε μεγάλη προσπάθεια για να προλάβει τη ρεβάνς του ΠΑΟΚ με τον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκη (27/4), αλλά απ’ ό,τι δείχνουν τα πράγματα, θα δει το παιχνίδι από την τηλεόραση.

Ο αρχηγός του «Δικεφάλου» δεν προπονήθηκε ούτε την Δευτέρα του Πάσχα (25/4), καθώς ακολούθησε πρόγραμμα σε γυμναστήριο και πισίνα.

Μοιάζει πλέον απίθανο να μπει στην αποστολή. Εκτός διάθεσης του Λουτσέσκου είναι φυσικά και οι Ομάρ Ελ Καντουρί και Λέο Ζαμπά.

Η σχετική ενημέρωση του ΠΑΟΚ για την σημερινή (25/4) προπόνηση:

«Ο ΠΑΟΚ μπαίνει στην τελική ευθεία για έναν ακόμα… τελικό. Ο Δικέφαλος προετοιμάζεται για την εκτός έδρας μάχη κόντρα στον Ολυμπιακό με φόντο την πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας.

ο πρόγραμμα της Δευτέρας (25.04) ήταν αφιερωμένο στην τακτική και πιο συγκεκριμένα στην επιθετική ανάπτυξη, με το τεχνικό επιτελείο να δείχνει στους παίκτες τι θέλει να κάνουν στο χορτάρι του «Γεώργιος Καραϊσκάκης«, μέσα από παιχνίδια και ασκήσεις».

«Ο Λέο Ζαμπά έκανε ατομικό πρόγραμμα στο γήπεδο, ενώ οι Ομάρ Ελ Καντουρί και Αντρέ Βιεϊρίνια έμειναν στο γυμναστήριο και την πισίνα.

Την Τρίτη (26.04) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 11:00 στο γήπεδο της Τούμπας και το απόγευμα θα αναχωρήσει για Αθήνα", αναφέρει το δελτίο Τύπου του Δικεφάλου».