Ολυμπιακός: Τα 160 ματς και η τρίτη και... φαρμακερή του Μασούρα

Ο Γιώργος Μασούρας συμπληρώνει απέναντι στον ΠΑΟΚ 160 ματς με τη φανέλα του Ολυμπιακού και θα επιχειρήσει να το γιορτάσει με γκολ που αυτή τη φορά θα... μετρήσει! Και φυσικά με την πρόκριση στον τελικό. 

Ολυμπιακός: Τα 160 ματς και η τρίτη και... φαρμακερή του Μασούρα

Είναι σε πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση, αλλά όχι και τόσο τυχερός ο Γιώργος Μασούρας το τελευταίο διάστημα, καθώς τόσο στο ντέρμπι του πρωταθλήματος με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο όσο και στον πρώτο ημιτελικό του Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα, κατάφερε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα από τις εξαιρετικές πάσες του Γκάρι Ροντρίγκες, αλλά το VAR σταμάτησε τους πανηγυρισμούς του.

Παίζοντας πάρα πολύ καλά το ρόλο του δεύτερου φορ περιοχής σε ολόκληρη τη σεζόν, ο Μασούρας έχει βάλει δώδεκα γκολ με τον Ολυμπιακό φέτος και θα μπορούσαν να είναι αρκετά περισσότερα. Άλλωστε μόνο με τον Παναθηναϊκό και τον ΠΑΟΚ, εκτός από τα ακυρωθέντα γκολ είχε και δύο ακόμη πολύ μεγάλες ευκαιρίες για να σκοράρει στο ξεκίνημα, όμως δεν αντέδρασε καλά απέναντι σε Μπρινιόλι και Πασχαλάκη.

Την Τετάρτη (27/4-20.00) ο Μασούρας θα είναι και πάλι στην ενδεκάδα και σε ετοιμότητα για να κάνει την τρίτη και... φαρμακερή απόπειρά του να σκοράρει σε διαδοχικό ντέρμπι, με την ελπίδα ότι αυτή τη φορά δεν θα συμβεί πάλι κάτι τόσο οριακό όσο στα δύο προηγούμενα. Ο διεθνής άσος έχει πολύ καλή παράδοση απέναντι στον ΠΑΟΚ στους αγώνες στο Φάληρο (έχει πετύχει τρία γκολ), ενώ σε αυτό το παιχνίδι θα συμπληρώσει 160 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις με τη φανέλα του Ολυμπιακού (πρόσφατα έφτασε στις 100 μόνο σε ματς Super League). Σαφώς θα θελήσει να το γιορτάσει με την πρόκριση πάνω απ' όλα και ακόμα καλύτερα αν είναι ο ίδιος πρωταγωνιστής σε αυτήν...