Ολυμπιακός: Ο «βαρύς» Τικίνιο και η μάχη με τον Ελ Αραμπί για τον ΠΑΟΚ

Ο Πέδρο Μαρτίνς αναμένεται να ανοίξει τα χαρτιά του την Δευτέρα του Πάσχα (25/4) για τον επαναληπτικό Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ. Στο 50-50 οι Τικίνιο και Ελ Αραμπί.

Ολυμπιακός: Ο «βαρύς» Τικίνιο και η μάχη με τον Ελ Αραμπί για τον ΠΑΟΚ

Το Μ. Σάββατο (23/4) συνεχίστηκε η προετοιμασία του Ολυμπιακού για τον επαναληπτικό του ημιτελικού Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ στο Καραϊσκάκη (27/4), με τον Πέδρο Μαρτίνς όμως να μην έχει ανοίξει τα χαρτιά του.

Το μεγάλο ερωτηματικό έχει να κάνει με το αν θα ξεκινήσει ο Τικίνιο ή ο Ελ Αραμπί.

Ο Μαροκινός φορ έπαιξε βασικός στο ντέρμπι της Λεωφόρου και αντικαταστάθηκε από τον Τικίνιο.

Ο Βραζιλιάνος επιθετικός παρότι φάνηκε λίγο «βαρύς» στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, πήρε φανέλα βασικού στον πρώτο ημιτελικό Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ, δίχως όμως να ανταποκριθεί στις προσδοκίες.

Γεννάται λοιπόν ένα ερώτημα μέχρι τη σέντρα του επαναληπτικού στο Καραϊσκάκη αν θα επιλέξει τον Ελ Αραμπί ή τον Τικίνιο.

Απ’ ό,τι δείχνουν τα πράγματα, η μάχη ανάμεσα στους δύο επιθετικούς θα μαίνεται έως και παραμονή του ματς.

Ο Ολυμπιακός θα χρειαστεί να πιέσει ψηλά, να τρέξει, να επιχειρήσει να πνίξει τον ΠΑΟΚ από το ξεκίνημα και να πάρει τα απαραίτητα μέτρα στο γήπεδο. Σε μία τέτοια τακτική ο Ελ Αραμπί μοιάζει να είναι πιο συμβατός, αλλά ο Μαρτίνς δεν σκοπεύει να δώσει στο... πιάτο την ενδεκάδα στους ποδοσφαιριστές του.

Θα κάνει τις δοκιμές του, θα κάνει αρκετή τακτική στις εγκαταστάσεις του Ρέντη και συν τοις άλλοις, θα δει ποιος είναι και στην καλύτερη αγωνιστική κατάσταση για να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις ενός τόσο υψηλών απαιτήσεων παιχνίδι.