Ολυμπιακός: Δεν θα κάνουν τελικά προπόνηση οι παίκτες ανήμερα του Πάσχα (24/4)

Ο Πέδρο Μαρτίνς αποφάσισε να δώσει τελικά ρεπό ανήμερα Πάσχα (24/4) στους ποδοσφαιριστές του και Δευτέρα (25/4) «γκαζώνουν» για τον επαναληπτικό με τον ΠΑΟΚ (27/4).

Ολυμπιακός: Δεν θα κάνουν τελικά προπόνηση οι παίκτες ανήμερα του Πάσχα (24/4)

Χωρίς προβλήματα ολοκληρώθηκε η προπόνηση της Μ. Παρασκευής (22/4) στις εγκαταστάσεις του Ρέντη για τους ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού.

Το φετινό Πάσχα δεν είναι όπως τα προηγούμενα χρόνια για τους «ερυθρόλευκους», οι οποίοι συνήθως είχαν κάποιες μέρες άδεια (έστω τρεις-τέσσερις) για να περάσουν τις γιορτές με τις οικογένειές τους.

Το φετινό πρόγραμμα, ωστόσο, είναι πολύ πιεσμένο και δεν μπορούσε να γίνει διαφορετικά. Αφού έγινε ο πρώτος ημιτελικός του Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ την Μ. Πέμπτη (21/4), θα έπρεπε να «κλειδωθεί» και η Τετάρτη του Πάσχα (27/4) με αγωνιστική υποχρέωση.

Αποφασίστηκε λοιπόν την συγκεκριμένη ημερομηνία να γίνουν οι ρεβάνς του Κυπέλλου.

Ο Πέδρο Μαρτίνς λοιπόν αποφάσισε να δώσει μία μέρα ξεκούραση τούτες τις Άγιες μέρες, παρόλο που την Τετάρτη (27/4) ακολουθεί ένα κρίσιμο ματς.

Κατά συνέπεια, οι «ερυθρόλευκοι» θα πάνε για προπόνηση το Μ. Σάββατο (23/4) και εν συνεχεία θα ξαναπάνε στις εγκαταστάσεις του Ρέντη την Δευτέρα του Πάσχα (25/4). Αρχικά θα κάθονταν Μ. Σάββατο (23/4), αλλά τελικά έγινε η... τράμπα στα ρεπό.

Αυτό σημαίνει ότι θα κάτσουν ανήμερα Πάσχα μαζί με τις οικογένειές τους για να ξεκουραστούν και να καθαρίσει το μυαλό τους. Βέβαια, όποιος θέλει να πάει για ατομικό πρόγραμμα στον Ρέντη, είναι ελεύθερος να το κάνει. Δεν θα τον εμποδίσει κανείς.

Η ουσία είναι ότι από την Δευτέρα του Πάσχα (25/4) θα μπουν για τα καλά ξανά σε ρυθμούς ΠΑΟΚ, με τον Μαρτίνς να ξεκινάει τις δοκιμές του για το σχήμα που σκοπεύει να παρατάξει στον επαναληπτικό του Φαλήρου.