Κάτι σε πιο... έμπειρο στη ρεβάνς πρέπει να βρει ο Κλάτενμπεργκ

Το τελευταίο ντέρμπι του Ιταλού διαιτητή Ντανιέλε Κίφι πριν από το ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός είχε εξοργίσει έναν συμπατριώτη του Πέδρο Μαρτίνς, τον... Ζοσέ Μουρίνιο! 

Κάτι σε πιο... έμπειρο στη ρεβάνς πρέπει να βρει ο Κλάτενμπεργκ

Ο Ντανιέλε Κίφι δεν τα πήγε καλά στον πειθαρχικό έλεγχο του πρώτου ημιτελικού ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό για το Κύπελλο, ειδικά σε κάποιες περιπτώσεις καρτών που δεν έδειξε, με τους Πειραιώτες να έχουν τα πιο πολλά παράπονα. Ο Ιταλός διαιτητής που στην Ευρώπη έχει παίξει τελευταία κάποια μεγάλα ματς, αλλά ως... τέταρτος, έδειξε να έχει απειρία από αναμετρήσεις τέτοιας ατμόσφαιρας, παρόλο που στην πατρίδα του τον ορίζουν συχνά σε ντέρμπι. Στο τελευταίο εξ΄αυτών έκανε έξαλλο έναν συμπατριώτη του Πέδρο Μαρτίνς, τον Ζοσέ Μουρίνιο!

Τον περασμένο Γενάρη ο Κίφι σφύριξε το Μίλαν-Ρόμα, με δύο πέναλτι για τους γηπεδούχους και δύο αποβολές παικτών της Ρόμα. Ο Μουρίνιο ήταν έτοιμος να τον... αρπάξει! Η ιταλική ομοσπονδία τον άφησε εκτός αγώνων για μερικές εβδομάδες, αλλά σύντομα τον επανέφερε και τον έβαζε συνέχεια σε ματς της... Μίλαν! Όλα νικηφόρα.

Για τον επαναληπτικό ο Μαρκ Κλάτενμπεργκ μάλλον θα πρέπει να επιλέξει έναν πιο έμπειρο από διεθνείς αγώνες διαιτητή. Όσο για τον VAR, Μίκαελ Φάμπρι, συνέχισε να φέρνει ισοπαλίες σε ματς του ΠΑΟΚ. Αυτό το 0-0 ήταν η τρίτη συνεχόμενη ισοπαλία για την ομάδα της Θεσσαλονίκης, με τον Ιταλό αυτή τη φορά να μην είναι στο γήπεδο αλλά στο στούντιο. Η πιο πρόσφατη ήταν το 1-1 με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ, όπου πάντως είχε αποβάλλει από νωρίς τον Τσιγγάρα. Πιο πριν είχε σφυρίξει στο περσινό ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός 1-1, αλλά και στο Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ 0-1 για το Κύπελλο, τον Φλεβάρη του 2020.