Λουτσέσκου: «Πάμε τώρα να παίξουμε, σε μια δύσκολη έδρα» (vid)

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Ραζβάν Λουτσέσκου μίλησε στο κανάλι της ασπρόμαυρης ΠΑΕ για το 0-0 με τον Ολυμπιακό και τη ρεβάνς στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης». 

Λουτσέσκου: «Πάμε τώρα να παίξουμε, σε μια δύσκολη έδρα» (vid)

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου έδειξε αισιόδοξος ενόψει της ρεβάνς την Τετάρτη του Πάσχα στην έδρα του Ολυμπιακού. Στάθηκε στο γκολ που έλειψε, αλλά και στην εμπειρία που διαθέτει η ομάδα του ώστε να φύγει με την πρόκριση από το «Γεώργιος Καραϊσκάκης». Μια δύσκολη έδρα όπως είπε κάμερα του PAOK TV ο Ραζβάν Λουτσέσκου.

«Το μοναδικό που δεν μπορούμε να πούμε είναι ότι δεν είχαμε έλλειψη ενέργειας. Αντιμετωπίσαμε έναν δύσκολο αντίπαλο που αν κατάφερνε να σκοράρει ένα γκολ θα έκανε δύσκολη την πρόκριση για εμάς.

Έγιναν κάποια λάθη στο πρώτο 15λεπτο, αλλά από εκεί και πέρα κυριαρχήσαμε. Προσπαθήσαμε να δημιουργήσουμε ευκαιρίες, όχι τόσες πολλές η αλήθεια είναι. Κάναμε τρεις, τέσσερις, αλλά καλές ευκαιρίες. Απέναντι σε έναν τέτοιο αντίπαλο είναι δύσκολο να κάνεις περισσότερες ευκαιρίες. Θα έπρεπε να είχαμε σκοράρει στις ευκαιρίες που μας παρουσιάστηκαν.

Δεν ισχύει ότι έλειψαν κάποιοι ποδοσφαιριστές. Είχαμε την υπεροχή, την επιμονή, και συνέχεια στο παιχνίδι μας. Δεν κάναμε κάποια άλλη αλλαγή για να μη χαθεί η ισορροπία και γιατί δε θέλαμε να ρισκάρουμε το σκορ ενόψει του δεύτερου παιχνιδιού», είπε ο προπονητής του ΠΑΟΚ.

Τι γεύση του αφήνει το 0-0 και αν το θεωρεί θετικό ενόψει της ρεβάνς:

«Τελείωσε το πρώτο ημίχρονο. Πάμε τώρα να παίξουμε το δεύτερο που θα είναι μεγαλύτερο σε διάρκεια, σε μια δύσκολη έδρα. Έχουμε όμως την εμπειρία για το πώς θα το διαχειριστούμε. Εάν σκοράρουμε ένα γκολ θα βάλουμε πίεση στον αντίπαλο μας και θα μπορέσει να μας δώσει και την πρόκριση.

Δεν είναι εύκολο να παίζεις ήρεμος και με φουλ αυτοπεποίθηση όταν ξέρεις ότι εάν δεχτείς ένα γκολ μπορεί να σου βάλει σε κίνδυνο την πρόκριση».