Κρέσπο: «Μας έλειψε το γκολ»

Ο Χοσέ Άνχελ Κρέσπο μίλησε για το 0-0 του ΠΑΟΚ με τον Ολυμπιακό και τόνισε πως το μόνο που έλειψε από την ομάδα του ήταν το γκολ.

Κρέσπο: «Μας έλειψε το γκολ»

Σύμφωνα με τον Χοσέ Άνχελ Κρέσπο Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ είναι δύο ομάδες που βρίσκονται στο ίδιο επίπεδο. Ο στόπερ της ομάδας της Θεσσαλονίκης τόνισε πως η ομάδα του είχε τον έλεγχο και το μόνο που της έλειψε ήταν το γκολ.

Αναλυτικά ο Χοσέ Άνχελ Κρέσπο μίλησε:

Για το «πηγαδάκι» με τον Βατσλίκ: «Τον ξέρω γιατί αγωνιζόταν στην Σεβίλλη. Είναι η ομάδα μου από μικρό παιδί. Έχουμε και έναν κοινό φίλο και συζητούσαμε για όλα αυτά».

Για το 0-0: «Συνολικά θεωρούμε ότι κάναμε το παιχνίδι μας. Μας έλειψε το γκολ, αλλά είχαμε τις ευκαιρίες. Είχαμε τον έλεγχο. Ο αντίπαλος ήρθε εδώ για να μην ρισκάρει, έτσι ώστε να πάρει αυτό το αποτέλεσμα. Εχουμε ακόμα 90 λεπτά ή ακόμα περισσότερα μπροστά μας. Πάμε στην έδρα τους για να πάρουμε την πρόκριση».

Για το αν είναι στο ίδιο επίπεδο με τον Ολυμπιακό: «Νομίζω ότι συνολικά το επίπεδο και των δύο ομάδων είναι περίπου το ίδιο. Έχουν και οι δύο ομάδες προπονητές που δουλεύουν πολύ από τον πάγκο τους. Πιστεύω ότι έχουμε αυτές τις λεπτομέρειες για να μπορέσουμε να πάρουμε αυτό που θέλουμε».