Βατσλίκ: «Κανείς δεν ήθελε να δεχτεί γκολ» (vid)

Ο Τόμας Βατσλίκ μίλησε για το 0-0 του Ολυμπιακού με τον ΠΑΟΚ και στάθηκε στο γεγονός πως η ομάδα του μετά από αρκετό καιρό δεν δέχτηκε γκολ.

Βατσλίκ: «Κανείς δεν ήθελε να δεχτεί γκολ» (vid)

Ο Ολυμπιακός έμεινε στο 0-0 με τον ΠΑΟΚ στο γήπεδο της Τούμπας και άφησε ανοιχτούς λογαριασμούς με τους Θεσσαλονικείς ενόψει της ρεβάνς του "Γ. Καραϊσκάκης". Ο Τόμας Βατσλίκ και πάλι ήταν πολύ σημαντικός για τον Ολυμπιακό έχοντας στο πρώτο ημίχρονο την απόκρουση στο σουτ του Ζίβκοβιτς. Ο Τσέχος γκολκίπερ μετά το τέλος του αγώνα τόνισε πως καμία από τις δύο ομάδες δεν ήθελε να δεχτεί γκολ και να χάσει το ματς.

Αναλυτικά ο Τόμας Βατσλίκ μίλησε:

Για το 0-0: «Πρόκειται για ένα δίκαιο αποτέλεσμα. Καμία από τις δύο ομάδες δεν ήθελε να δεχτεί γκολ. Είναι κρίμα που δεν σκοράραμε. Θα είχαμε ένα μεγάλο προβάδισμα. Μένουμε στο ότι ήταν ένα δίκαιο αποτέλεσμα. Προσπάθησαν και οι δύο να μην δεχτούν γκολ. Ο επαναληπτικός θα έχει πολύ μεγάλο ενδιαφέρον».

Για την απόκρουση στη φάση του Ζίβκοβιτς: «Λειτούργησα με το ένστικτο γιατί δεν είχα οπτική επαφή… Ο Όλεγκ ήταν μπροστά και μου έκοβε τη θέα. Με το ένστικτο επέλεξα μία πλευρά και ευτυχώς κατάφερα με το ένστικτο να μην δεχτούμε γκολ».

Για το ότι μετά από καιρό κατάφερε να κρατήσει ανέπαφη την εστία του: «Πρόκειται για ένα μεγάλο διάστημα που δεχόμαστε γκολ και έτσι χάναμε βαθμούς. Συμβαίνει στο ποδόσφαιρο να περνάς από μια τέτοια φάση. Τώρα είναι σημαντικό να το κρατήσουμε αυτό, γιατί ακολουθούν δύσκολα παιχνίδια και θέλουμε την πρόκριση και να πάρουμε τα τρίποντα στο πρωτάθλημα».