Παναθηναϊκός- Λαμία 1-0: Μπορούσε και καλύτερα… (highlights)

Ο Παναθηναϊκός επικράτησε με 1-0 της Λαμίας στη Λεωφόρο στον πρώτο ημιτελικό του Κυπέλλου χάνοντας αρκετές ευκαιρίες και πλέον όλα θα κριθούν στη Φθιώτιδα στις 27 Απριλίου

Παναθηναϊκός- Λαμία 1-0: Μπορούσε και καλύτερα… (highlights)

Ο Παναθηναϊκός είχε την υπεροχή, ήταν καλύτερος, κέρδισε 1-0 τη Λαμία στη Λεωφόρο, αλλά όλα θα κριθούν στον αγώνα ρεβάνς της 27ης Απριλίου στη Φθιώτιδα.

Κι αυτό διότι οι «πράσινοι» έχασαν πολλές ευκαιρίες και δεν μπόρεσαν να μετουσιώσουν σε γκολ την πίεση που άσκησαν στην άμυνα της Λαμίας.

Ο Παναθηναϊκός μπήκε στο ματς με ενθουσιασμό και ορμή πιέζοντας από νωρίς τη Λαμία, η οποία με σχηματισμό 3-5-2 προσπαθούσε να κλείσει τις πτέρυγες και να περιορίσει τον χώρο δράσης για τους παίκτες του Γιοβάνοβιτς.

Το γκολ του Ιωαννίδη στο 19’ έδωσε τη δυνατότητα στους «πράσινους» να βγάλουν το άγχος από πάνω τους, αύξησαν την πίεσή τους, έχασαν ευκαιρίες, αλλά δεν μπόρεσαν να σκοράρουν.

Η Λαμία μάλιστα από το 40’ και μετά άρχισε να κερδίζει μέτρα στο γήπεδο και έχασε και μια καλή ευκαιρία.

Στη συνέχεια ο Παναθηναϊκός προσπάθησε να βάλει και δεύτερο γκολ, αλλά οι παίκτες του ήταν απρόσεκτοι στην τελική προσπάθεια. Δημιούργησαν πολλές ευκαιρίες, αλλά δεν μπόρεσαν να βρουν δίχτυα.

Η Λαμία από το 65’ και μετά είχε κλείσει την άμυνά της, είχε μείνει πίσω από το κέντρο του γηπέδου και παρά τις προσπάθειες των γηπεδούχων μπόρεσε να κρατήσει το 1-0 με το οποίο τελείωσε το πρώτο ματς.

Οι δύο ομάδες θα… λύσουν τους λογαριασμούς τους στις 27 Απριλίου στη Λαμία.

Μικρογραφία

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ- ΛΑΜΙΑ 1-0

Γήπεδο: «Απόστολος Νικολαΐδης»

Διαιτητής: Τάσος Σιδηρόπουλος (Δωδεκανήσου)

Σκόρερς: Ιωαννίδης (19’)

Κίτρινες: Κώτσιρας (74’), Βιτάλ (93’) - Μαζουλουξής (9’), Σαράνοφ (81’)

Κόκκινη: -

Συνθέσεις:

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Ιβάν Γιοβάνοβιτς): Μπρινιόλι-Χουάνκαρ, Βέλεθ, Σένκεφελντ, Κώτσιρας -Πέρεθ, Βιγιαφάνιες (72’ Μαουρίσιο), Γκατσίνοβιτς (72’ Καρλίτος) -Αϊτόρ (79’ Βιτάλ), Παλάσιος, Ιωαννίδης (85’ Αλεξανδρόπουλος).

ΛΑΜΙΑ (Τζιανλούκα Φέστα): Σαράνοφ- Προβυδάκης,Τζανετόπουλος, Μαζουλουξής (46’ Σίμον )-Σαραμαντάς Νούνιες- Ταϊρόν (70’ Τζανδάρης), Καραμάνος (62’ Μανούσος), Μπεχαράνο (87’ Γκέντζογλου) - Ελευθεριάδης (70’ Ρόμανιτς), Άλβες.