Ολυμπιακός: Και ο Γκάρι Ροντρίγκες κρατάει το «κλειδί» της Τούμπας!

Ο Γκάρι Ροντρίγκες θα επιστρέψει την Μ. Πέμπτη (21/4) σε ένα γήπεδο που γνωρίζει πολύ καλά και θα έχει κομβικό ρόλο. Ο Αφρικανός αναμένεται να παίξει βασικός στον πρώτο ημιτελικό Κυπέλλου ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον Ολυμπιακό.

Ολυμπιακός: Και ο Γκάρι Ροντρίγκες κρατάει το «κλειδί» της Τούμπας!

Στον Ρέντη νιώθουν την πίεση... Την πίεση του «πρέπει» για την πρώτη μάχη με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα (21/4), με... έπαθλο την πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου.

Ο Ολυμπιακός καλείται να μαζέψει τα κομμάτια του και να ανέβει στην Θεσσαλονίκη, με σκοπό να μην δώσει το δικαίωμα στον ΠΑΟΚ να πιστέψει ότι μπορεί να πάρει το εισιτήριο στον επαναληπτικό του Καραϊσκάκη την Τετάρτη του Πάσχα (27/4).

Ο Πέδρο Μαρτίνς δεν πρόκειται να αποκαλύψει τα πλάνα του μέσω των προπονήσεων. Άλλωστε, όπως αποδείχθηκε και την περασμένη εβδομάδα, η χρησιμοποίηση του Παπέ Σισέ στο αριστερό άκρο της άμυνας στις δοκιμές του Ρέντη αποδείχθηκε κάτι σαν... στάχτη στα μάτια. Προφανώς για να αποπροσανατολιστεί ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς. Το «κόλπο» δεν έπιασε τελικά.

Ενόψει του πρώτου ημιτελικού με τον ΠΑΟΚ, ο Μαρτίνς φέρεται να δίνει μεγάλη σημασία στην παρουσία του Γκάρι Ροντρίγκες. Ο Αφρικανός εξτρέμ επιστρέφει σε ένα γήπεδο που γνωρίζει πολύ καλά. Είχε ανέβει στην Τούμπα και στο ματς της κανονικής διάρκειας του πρωταθήματος στις 30 Ιανουαρίου, αλλά δεν χρησιμοποιήθηκε λεπτό.

Τώρα τα πράγματα είναι διαφορετικά. Ο Γκάρι Ροντρίγκες μοιάζει υπεραπαραίτητος στο πλάνο του Μαρτίνς, καθώς με την ταχύτητά του μπορεί να δώσει μπόλικες βοήθειες στο επιθετικό τρανζίσιον του Ολυμπιακού.

Στην Λεωφόρο άλλωστε ο Γκάρι ήταν μαζί με τον Ελ Αραμπί από τους παίκτες που ξεχώρισαν στο πρώτο ημίχρονο, αλλά στο δεύτερο μέρος δεν είχε συμπαραστάτες και χάθηκε.

Ο ΠΑΟΚ δεν είναι μία ομάδα που εμπνέει εμπιστοσύνη στα άκρα της άμυνάς της. Πόσω μάλλον τώρα που απ’ ό,τι δείχνουν τα πράγματα, θα απουσιάσει και ο Αντρέ Βιεϊρίνια. Εν ολίγοις, θα είναι κομβικός ο ρόλος του Γκάρι στη μάχη της Μ. Πέμπτης (21/4) και για αυτό το λόγο ποντάρει πολλά πάνω του ο Μαρτίνς.