Κύπελλο Ελλάδος: Οι ρεβάνς των ημιτελικών στις 27 Απριλίου!

Η ΕΠΟ ανακοίνωσε ότι οι επαναληπτικοί των ημιτελικών του Κυπέλλου Ελλάδος (Λαμία - Παναθηναϊκος και Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ) θα διεξαχθούν την επόμενη εβδομάδα και πιο συγκεκριμένα στις 27 Απριλίου.

Κύπελλο Ελλάδος: Οι ρεβάνς των ημιτελικών στις 27 Απριλίου!

Μετά την οριστικοποίηση των αγώνων που απέμεναν στο πρωτάθλημα της Super League (playoffs και playouts) από τη διοργανώτρια του ήρθε κι η ανακοίνωση της ημερομηνίας διεξαγωγής των ρεβάνς της ημιτελικής φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας.

Οι επαναληπτικοί από τους οποίους θα προκύψει το ζευγάρι του τελικού ορίστηκαν για την επόμενη εβδομάδα και πιο συγκεκριμένα τις 27/4.

Η ρεβάνς της Λαμίας με τον Παναθηναϊκό θα διεξαχθεί στις 18:00 και του Ολυμπιακού με τον ΠΑΟΚ στις 20:00.

Υπενθυμίζεται ότι ο προγραμματισμός της ημιτελικής φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας άλλαξε λόγω της πορείας του ΠΑΟΚ στο Conference League.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΠΟ:

«Την Τετάρτη 27/04 θα πραγματοποιηθούν οι δύο αγώνες της 2ης αγωνιστικής της ημιτελικής φάσης του Κυπέλλου Ελλάδος. Το παιχνίδι ΠΑΣ Λαμία – Παναθηναϊκός στο ΔΑΚ έχει ώρα έναρξης 18:00 και αυτό του Ολυμπιακού με τον ΠΑΟΚ στο γήπεδο "Γ. Καραϊσκάκης" θα ξεκινήσει στις 20:00».

Η ΕΠΟ περιμένει ένα χαρτί από την UEFA που θα ανάβει το «πράσινο φως», μιας και εκείνη την ημέρα διεξάγεται αγώνας Champions League και ως εκ τούτου χρειάζεται έγκριση.

Υπενθυμίζεται ότι τα πρώτα παιχνίδια διεξάγονται την Μεγάλη Εβδομάδα.

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τη Λαμία την Μεγάλη Τετάρτη (20/04, 19:00, COSMOTE Sport 1) κα και μια ημέρα μετά (21/4) ο ΠΑΟΚ φιλοξενεί τον Ολυμπιακό (21/04, 19:30, COSMOTE Sport 1).

Ο τελικός θα διεξαχθεί στις 21 Μαΐου στο ΟΑΚΑ, όπως όριζε το αρχικό πλάνο.