Ολυμπιακός: Δεν έχει κάτι σοβαρό ο Βαλμπουενά, αποφασίζει για Τούμπα ο Μαρτίνς

Δεν φαίνεται να είναι σοβαρός ο τραυματισμός του Ματιέ Βαλμπουενά, ο οποίος υπό φυσιολογικές συνθήκες θα είναι διαθέσιμος για τον ημιτελικό Κυπέλλου της Τούμπας ανάμεσα σε Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ την Μ. Πέμπτη (21/4). Ο Πέδρο Μαρτίνς θα αποφασίσει, αν θα τον πάρει Θεσσαλονίκη.  

Ολυμπιακός: Δεν έχει κάτι σοβαρό ο Βαλμπουενά, αποφασίζει για Τούμπα ο Μαρτίνς

Δεν ήταν τελικά τόσο σοβαρός ο τραυματισμός του Ματιέ Βαλμπουενά από τη σύγκρουση που είχε με τον Παλάσιος στην Λεωφόρο, όσο είχε φανεί αρχικά.

Ο Γάλλος υπέφερε αρκετά μετά το ντέρμπι του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκό, αλλά την Δευτέρα (18/4) έδειχνε να είναι πολύ καλύτερα.

Υπό φυσιολογικές συνθήκες θα είναι στη διάθεση του Πέδρο Μαρτίνς για τον ημιτελικό Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα την Μ. Πέμπτη (21/4).

Από εκεί και πέρα, είναι και στο χέρι του Πορτογάλου τεχνικού αν θα στηριχθεί πάνω του ή θα αποφασίσει να τον αφήσει στην Αθήνα, έτσι ώστε να πάει στην Θεσσαλονίκη με όσο το δυνατόν περισσότερους ετοιμοπόλεμους ποδοσφαιριστές.

Ούτως ή άλλως, ο Βαλμπουενά δεν προοριζόταν για το αρχικό σχήμα στο παιχνίδι της Θεσσαλονίκης. Ο Γάλλος θα αποτελούσε μία έξτρα λύση από τον πάγκο και τίποτα περισσότερο.

Απομένουν ακόμα δύο προπονήσεις μέχρι να βγει την αποστολή για το ματς με τον ΠΑΟΚ. Αν προπονηθεί κανονικά ο Βαλμπουενά, τότε αυξάνονται οι πιθανότητες για να δώσει και... πάτημα στον Μαρτίνς να τον συμπεριλάβει στην αποστολή.

Από εκεί και πέρα, είναι πολύ πιθανό να υπάρξουν κάποιες αλλαγές στο αρχικό σχήμα από πλευράς Μαρτίνς. Ποιες θα είναι αυτές; Εννοείται ότι ο Μαμαντού Κανέ δεν θα ξεκινήσει. Ίσως υπάρξουν κι άλλες διαφοροποιήσεις. Όλα αυτά λογικά θα τα γνωρίζουμε την Μ. Τετάρτη (20/4).