ΠΑΟΚ: Παραμένει αμφίβολος για Ολυμπιακό ο Βιεϊρίνια

Ο αρχηγός του ΠΑΟΚ Αντρέ Βιεϊρίνια δεν έχει ξεπεράσει τον τραυματισμό του στο πόδι και η συμμετοχή του στον αγώνα Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό παραμένει στον… αέρα

ΠΑΟΚ: Παραμένει αμφίβολος για Ολυμπιακό ο Βιεϊρίνια

Ο ΠΑΟΚ γνώρισε νέα ήττα από τον Άρη με το 1-0 στο «Κλεάνθης Βικελίδης» χάνοντας πολύ σημαντικό έδαφος στην προσπάθεια που καταβάλει να πλησιάσει τον πρωτοπόρο Ολυμπιακό.

Οι Θεσσαλονικείς ωστόσο πλέον έχουν στρέψει την προσοχή τους στο Κύπελλο και τον πρώτο ημιτελικό απέναντι στον Ολυμπιακό το απόγευμα της Μ. Πέμπτης (21/4) στο γήπεδο της Τούμπας.

Οι Αντρέ Βιεϊρίνια και Ομάρ Ελ Καντουρί συνέχισαν με θεραπείες, ενώ ο Γιάννης Μιχαηλίδης βρίσκεται στο πρώτο στάδιο της αποκατάστασης του μετά την επέμβαση στο γόνατο.

Ο αρχηγός του «Δικεφάλου» παραμένει αμφίβολος για την αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό και κάνει αγώνα δρόμου προκειμένου να είναι έτοιμος να κάνει έστω μια προπόνηση και να τεθεί στη διάθεση του Ραζβάν Λουτσέσκου.

Όσοι βρέθηκαν στην αρχική ενδεκάδα της αναμέτρησης στο Χαριλάου ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας κι αποκατάστασης στο γήπεδο και το γυμναστήριο.

Οι υπόλοιποι εκτέλεσαν ένα γεμάτο πρόγραμμα που αφορούσε κατά κύριο λόγο την τακτική, με έμφαση στην κυκλοφορία της μπάλας, αλλά και τη φυσική κατάσταση με διάφορες ασκήσεις υψηλής έντασης.