Λούτον - Τσέλσι 2-3: Την γλύτωσε από μεγαλειώδες «κάζο» ο Λουκάκου (highlights)!

Η Τσέλσι βρέθηκε με τη πλάτη στο τοίχο δύο φορές κόντρα στην εκπληκτική Λούτον, ωστόσο κατάφερε να πάρει τη νίκη με 2-3 και μαζί την πρόκριση για τα προημιτελικά του FA Cup!

Λούτον - Τσέλσι 2-3: Την γλύτωσε από μεγαλειώδες «κάζο» ο Λουκάκου (highlights)!

Επί ένα ολόκληρο ημίχρονο η Λούτον φάνηκε ικανή να κάνει την μεγάλη «έκπληξη» και να αποκλείσει την Τσέλσι από τη συνέχεια του FA Cup. Οι γηπεδούχοι έβγαζαν… λαγούς και με δύο γκολ στο πρώτο μέρος, έμοιαζαν ως το ιδανικό ανυπέρβλητο εμπόδιο για τους «μπλε».

Η αρχή έγινε όταν μόλις στο δεύτερο λεπτό της αναμέτρησης ο Ρις Μπουρκ «αιφνιδίασε» την άμυνα της Τσέλσι και άνοιξε το σκορ για τους «καπελάδες».

Η απάντηση από μεριάς φιλοξενούμενων δεν άργησε να έρθει, καθώς ο Σαούλ βρήκε τη κατάλληλη στιγμή για να ανοίξει… λογαριασμό με τη φανέλα της Τσέλσι, ισοφαρίζοντας σε 1-1 στο 27’.

Ωστόσο πέντε λεπτά πριν τη λήξη του ημιχρόνου, η Λούτον σε μία από τις ελάχιστες αντεπιθέσεις της, ανάμεσα στο ανελέητο «σφυροκόπημα’ της ομάδας του Τούχελ, βρήκε δεύτερο γκολ με τον Χάρι Κόρνικ (40’) πηγαίνοντας στην ανάπαυλα όντας ξανά στη θέση του οδηγού.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε και πάλι με την Τσέλσι να έχει τον πλήρη έλεγχο του παιχνιδιού, ωστόσο να μην μπορεί να βρει γκολ. Το γόρδιο δεσμό ήρθε να λύσει στο 68’ ο Τίμο Βέρνερ, ο οποίος έφερε ξανά το παιχνίδι στα ίσια και κράτησε ζωντανή την ομάδα του.

Κάπου εκεί φάνηκε ότι μπήκε το νερό στ΄αυλάκι, καθώς μόλις 10 λεπτά αργότερα ο Ρομέλου Λουκάκου ήρθε να βάλει μπροστά τους «μπλε» για πρώτη φορά (78') στο παιχνίδι, δίνοντας εν τέλει την πολυπόθητη πρόκριση στην ομάδα του.