Κούρτιτς: «Η καλύτερη στιγμή της καριέρας μου το γκολ με την ΑΕΚ»

O πρωταγωνιστής του ΠΑΟΚ, Γιασμίν Κούρτιτς δεν μπορούσε να περιγράψει τις στιγμές που έζησε στο ΟΑΚΑ αμέσως μετά το γκολ που πέτυχε στις καθυστερήσεις επί της ΑΕΚ.

Κούρτιτς: «Η καλύτερη στιγμή της καριέρας μου το γκολ με την ΑΕΚ»

Ο Γιασμίν Κούρτιτς με το γκολ που πέτυχε στις καθυστερήσεις επί της ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ, έστειλε ουσιαστικά τον ΠΑΟΚ στα ημιτελικά του Κυπέλλου.

Ο Σλοβένος άσος μιλώντας μετά το ματς, χαρακτήρισε το συγκεκριμένο γκολ ως «την καλύτερη στιγμή της καριέρας μου».

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για το γκολ του: «Είναι πολλά τα συναισθήματα. Είναι η καλύτερη στιγμή της καριέρας μου, γιατί όταν βάζεις τέτοιο γκολ στο τελευταίο λεπτό και βλέπεις τις αντιδράσεις στον πάγκο της ομάδας, είναι κάτι που δεν μπορείς να το περιγράψεις».

Για το τι θυμάται από τη φάση του γκολ: «Όταν η μπάλα ήταν ψηλά στον αέρα και έβλεπα τους αμυντικούς να θέλουν να διώξουν, περίμενα ότι η μπάλα θα ερχόταν σε εμένα, έλεγα στον εαυτό μου να κοντρολάρω και να σκοράρω. Είναι ωραίο το συναίσθημα, γιατί ήταν από τα πιο ωραία τέρματα που έχω πετύχει. Είμαι χαρούμενος. Εκείνη τη στιγμή δεν σκέφτεσαι πολλά πράγματα. Είναι σημαντικές για εμένα οι αντιδράσεις από τον πάγκο. Είναι πράγματα που δεν συμβαίνουν καθημερινά. Νιώθω περήφανος για τους συμπαίκτες μου και είναι μία όμορφη στιγμή για εμένα με πολλά συναισθήματα».

Για το αν με τα φετινά του επιτεύγματα, θα ήθελε να τον πάρει πίσω η Πάρμα: «Θέλω να μείνω στον ΠΑΟΚ. Και θα ήθελα να πω κάτι τελευταίο: Κανένα πέναλτι, κανένα πρόβλημα».