Ανέστης: «Μας επηρέασε η αποβολή, πιστέψαμε στην πρόκριση στο γκολ του Καρέλη»

Ο τερματοφύλακας του Παναιτωλικού, Γιάννης Ανέστης εξήγησε τους λόγους που η ομάδα του δεν κατάφερε να πάρει την πρόκριση επί του Ολυμπιακού παρά το γεγονός ότι είχε σκορ πρόκρισης έως το 92’.

Ανέστης: «Μας επηρέασε η αποβολή, πιστέψαμε στην πρόκριση στο γκολ του Καρέλη»

Απογοητευμένος ο Γιάννης Ανέστης μετά τον αποκλεισμό του Παναιτωλικού από τον Ολυμπιακό στο Κύπελλο. Αναφέρθηκε στις δηλώσεις του στους λόγους που η ομάδα του δεν υπερασπίστηκε το γκολ του Καρέλη στα τελευταία λεπτά.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για τη γεύση που τους αφήνει το ματς: «Νιώθουμε απογοητευμένοι έτσι όπως πήγε το ματς. Δεχτήκαμε ένα γρήγορο γκολ, μετά προσπαθήσαμε να κάνουμε το παιχνίδι μας. Στο β’ μέρος μπήκαμε καλά, είχαμε ευκαιρίες, σκοράραμε στο 85’ και ο Μασούρας μας έβαλε γκολ στα τελευταία δύο λεπτά και πήγε στην παράταση. Μετά από ένα λάθος ατομικό κατάφερε ο Ολυμπιακός να πετύχει και τρίτο τέρμα και να πάρει την πρόκριση».

Για το αν το πίστεψαν στο 1-1: «Εκεί που σκοράραμε με τον Καρέλη εννοείται ότι σκεφτήκαμε την πρόκριση, αλλά απέμεναν ακόμα 10 λεπτά που έπρεπε να το κρατήσουμε το σκορ».

Για το γκολ του Μασούρα στο 92’: «Ήταν πολύ κοντά το σουτ του Μασούρα, με εκτέλεσε. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους συμπαίκτες μου, δείξαμε ότι μπορούσαμε κι εμείς να φτάσουμε στα ημιτελικά και συνεχίζουμε».

Για το αριθμητικό μειονέκτημα: «Μας επηρέασε η αποβολή. Αντέξαμε στο πρώτο ημίχρονο της παράτασης, αλλά δεν τα καταφέραμε στο δεύτερο μέρος της παράτασης».

Για τη συνέχεια: «Έχουμε λίγες ώρες μπροστά μας και πρέπει να συγκεντρωθούμε στο ματς του Σαββάτου».