Ολυμπιακός-Παναιτωλικός 3-1: Η κριτική των παικτών του Μαρτίνς

Ο Ολυμπιακός κατάφερε στην παράταση να πάρει την πρόκριση κόντρα στον Παναιτωλικό και να περάσει στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας με καθοριστικό τον Μασούρα.

Ολυμπιακός-Παναιτωλικός 3-1: Η κριτική των παικτών του Μαρτίνς

ΤΖΟΛΑΚΗΣ

Πολύ καλό παιχνίδι από τον Τζολάκη, ο οποίος έκανε σωτήριες αποκρούσεις ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο. Συγκεκριμένα έβγαλε τα σουτ του Ντουάρτε στο 56’ και στο 73’, αλλά και του Νταγκό στο 47’.

ΒΡΟΥΣΑΪ

Έπαιξε σε ρόλο δεξιού μπακ στο ματς με τον Παναιτωλικό και απέναντι του είχε τον πολύ δραστήριο Νταγκό. Οι Αγρινιώτες από την πλευρά του εκδήλωσαν τις περισσότερες επιθέσεις, αλλά παρόλα αυτά στάθηκε πολύ καλά.

ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ

Κάθε φορά που παίζει δίνει και την ψυχή του στο γήπεδο. Αξιοπρεπέστατη εμφάνιση από τον Αβραάμ που έκανε και καθοριστικές επεμβάσεις σταματώντας επικίνδυνες επιθέσεις των φιλοξενούμενων.

ΜΠΑ

Φέρει ευθύνη στη φάση που ο Παναιτωλικός ισοφάρισε τον Ολυμπιακό, αφού έχασε τον Καρέλη και ο Παναιτωλικός έκανε το 1-1.

ΚΙΤΣΟΣ

Πολύ καλό ματς από τον μικρό που δικαιώνει τον Μαρτίνς. Έπαιξε χωρίς φόβο και βγήκε αρκετές φορές και στην επίθεση, ενώ έχει και το καθοριστικό τάκλιν στον Καρέλη στο 10’ όταν από επικίνδυνη θέση προσπάθησε να νικήσει τον Τζολάκη.

ΚΑΝΕ

Για πρώτη φορά έπαιξε βασικός με τον Ολυμπιακό και έδειξε ότι θέλει χρόνο για να μπει στην ομάδα. Ήταν ορεξάτος στο ξεκίνημα, αλλά σε γενικές γραμμές δεν εντυπωσίασε, ενώ είχε κάποιες λανθασμένες μεταβιβάσεις.

ΣΟΥΡΛΗΣ

Έτρεξε πολλά χιλιόμετρα και έδωσε πολλές μάχες στη μεσαία γραμμή. Αντικαταστάθηκε στην παράταση γιατί κουράστηκε, αλλά έκανε ένα πολύ καλό ματς.

ΦΑΝΤΙΓΚΑ

Εντυπωσιακό ξεκίνημα έκανε στο παιχνίδι ο Φαντιγκά με δοκάρι στο 3’ και γκολ στο 6’, ενώ έβγαλε πολύ ενέργεια στο γήπεδο πιέζοντας ψηλά. Από το 20’ ξέμεινε από δυνάμεις και χάθηκε από το παιχνίδι. Δικαιολογημένα έγινε αλλαγή, αλλά έστειλε πολλά θετικά μηνύματα στην πρώτη του ως βασικός.

ΚΑΡΒΑΛΙΟ

Στο καλό διάστημα του Ολυμπιακού στο πρώτο ημίχρονο ήταν μέσα σε όλες τις φάσεις. Καλό δείγμα από τον Πορτογάλο που έχει ποιότητα, ανέλαβε τις εκτελέσεις των στημένων και είχε μεγαλύτερη διάρκεια στο παιχνίδι του. Στο 45’ θα μπορούσε να σκοράρει, αλλά η μπάλα πέρασε ελάχιστα εκατοστά πάνω από την εστία του Παναιτωλικού.

ΟΝΙΕΚΟΥΡΟΥ

Μπήκε ορεξάτος στο παιχνίδι όπως κάνει σχεδόν πάντα, αλλά μετά από ένα δεκάλεπτο χάθηκε από το ματς. Ήταν κινητικός, αλλά και πάλι χωρίς να κάνει κάτι το σπουδαίο.

ΕΛ ΑΡΑΜΠΙ

Δεν του βγαίνει τίποτα το τελευταίο διάστημα του Μαροκινού. Πάλεψε πολύ και με τον Παναιτωλικό, ενώ είδε την κεφαλιά του στο 15’ να απομακρύνεται πάνω στη γραμμή από τους αμυντικούς του Παναιτωλικού.

ΤΙΚΙΝΙΟ

Μπήκε στο παιχνίδι στο 54’, αλλά δεν μπόρεσε να απειλήσει ουσιαστικά την εστία του Ανέστη.

ΜΑΣΟΥΡΑΣ

Ανεβασμένος ο Μασούρας που πέρασε αλλαγή και έδωσε την πρόκριση στον Ολυμπιακό. Έκανε το 2-1 στις καθυστερήσεις, ενώ αυτός πέτυχε στην παράταση και το γκολ που έστειλε τους Πειραιώτες στα ημιτελικά.

ΜΑΝΤΙ ΚΑΜΑΡΑ

Μπήκε στο παιχνίδι στο 66’ και είναι γεγονός ότι δεν κατάφερε να δώσει ουσιαστική βοήθεια στην ομάδα του. Σε ρηχά νερά κινήθηκε ο Αφρικανός.

ΛΟΠΕΣ

Ο Μαρτίνς τον έβαλε στο 66’ και από τη στιγμή που μπήκε στο γήπεδο φάνηκε ξανά επιθετικά ο Ολυμπιακός, ο οποίος μέχρι εκείνο το σημείο δεν απειλούσε. Ο Ρόνι ήταν καθοριστικός για την πρόκριση, αφού συμμετέχει και στα δύο γκολ του Μασούρα.

ΚΟΥΝΤΕ

Πήρε μπάλες και συμμετείχε στο παιχνίδι του Ολυμπιακού, αλλά δεν εντυπωσίασε με την εμφάνιση του.

ΑΝΔΡΟΥΤΣΟΣ

Αγωνίστηκε σε ρόλο δεξιού μπακ στην παράταση και σε ένα σημείο που ο Ολυμπιακός δεν απειλούνταν.