Γιοβάνοβιτς: «Στόχος μας η κατάκτηση του Κυπέλλου»

Ο τεχνικός του Παναθηναϊκού, Ιβάν Γιοβάνοβιτς μετά τη νίκη επί της Αναγέννησης Καρδίτσας, τόνισε ότι στόχος της ομάδας του είναι η κατάκτηση του Κυπέλλου.

Γιοβάνοβιτς: «Στόχος μας η κατάκτηση του Κυπέλλου»

Ο τεχνικός του Παναθηναϊκού, Ιβάν Γιοβάνοβιτς μετά το διπλό της ομάδας του στην Καρδίτσα, αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στο στόχο που έχει για την κατάκτηση του Κυπέλλου, αλλά και στην επιστροφή του Δημήτρη Κουρμπέλη.

Αναλυτικά:

Για το παιχνίδι: «Ο Παναθηναϊκός σε όποιο παιχνίδι και να παίζει, λόγω του βάρους της φανέλας, στοχεύει στη νίκη. Ήταν ένα ματς Κυπέλλου που από το πρώτο μας ήταν στο μεγαλύτερο βαθμό εξασφαλιστεί η πρόκριση. Ήταν μία ευκαιρία που μπορούσα να δώσω σε πολλούς ποδοσφαιριστές, να πάρουν χρόνο συμμετοχής γιατί έχουμε διάφορα θέματα που προέκυψαν το τελευταίο διάστημα και θα τους χρειαστούμε όλους έως το τέλος της σεζόν».

Για τον Κουρμπέλη: «Είμαι περισσότερο απ’ όλους χαρούμενος που ο Κουρμπέλης εμφανίστηκε. Η αγωνιστική του κατάσταση δεν ήταν για να κάνει περισσότερα πράγματα, αλλά κάνει και ο ίδιος μεγάλη προσπάθεια. Ελπίζω για τον ίδιο να είναι ένα ερέθισμα να παίξει περισσότερο και να μας δώσει την ποιότητα που έχει, είτε στο πρωτάθλημα, είτε στο Κύπελλο».

Για τον στόχο του Παναθηναϊκού: «Λογικό είναι να είναι στόχος μας η κατάκτηση του Κυπέλλου. Ολες οι μεγάλες ομάδες παραδοσιακά προσπαθoύν να είναι στον τελικό. Σίγουρα και για εμάς ήταν ένας στόχος. Είμαστε στα ημιτελικά και χρειάζεται μεγάλη προσπάθεια για να βρεθούμε και στον τελικό.