Ολυμπιακός: Φαντιγκά, Κίτσος, Καρβάλιο και Κανέ προβάρουν φανέλα βασικού με Παναιτωλικό

Πολλά τα νέα πρόσωπα στην ενδεκάδα που έχει στο μυαλό του ο Πέδρο Μαρτίνς για τον επαναληπτικό Κυπέλλου του Ολυμπιακού με τον Παναιτωλικό στο Καραϊσκάκη (9/2, 18.00, LIVE από το fosonline.gr).

Ολυμπιακός: Φαντιγκά, Κίτσος, Καρβάλιο και Κανέ προβάρουν φανέλα βασικού με Παναιτωλικό

Πολύ μεγάλο ενδιαφέρον θα παρουσιάσει η ενδεκάδα του Ολυμπιακού που θα κατεβάσει ο Πέδρο Μαρτίνς στη ρεβάνς του προημιτελικού του Κυπέλλου με τον Παναιτωλικό στο Καραϊσκάκη (9/2, 18.00, LIVE από το fosonline.gr).

Ο Πορτογάλος τεχνικός άφησε... κόσμο και κοσμάκη έξω, συνολικά 9 εν δυνάμει βασικούς (συν τον τραυματία Γκάρι Ροντρίγκες) και αναπόφευκτα θα πάει σε πολλές αλλαγές και σε μία ενδεκάδα που δεν έχουμε ξαναδεί ποτέ μέσα στη σεζόν.

Ελάχιστα άλλωστε έχουν βρεθεί όλοι όσοι παίξουν απόψε (9/2) ακόμα και στα προπονητικά διπλά των εγκαταστάσεων του Ρέντη.

Αν θα πρέπει να δώσουμε ιδιαίτερη βαρύτητα σε κάτι, σίγουρα θα είναι στο ντεμπούτο τον Μαμαντού Κανέ και Ζοάο Καρβάλιο. Και οι δύο είναι πολύ πιθανό να βρεθούν στο αρχικό σχήμα. Αν δεν ξεκινήσουν, τότε σίγουρα θα πάρουν χρόνο συμμετοχής στο δεύτερο ημίχρονο.

Επίσης, με μεγάλο ενδιαφέρον αναμένεται η «πρώτη» του Φαντιγκά σε ενδεκάδα και ειδικά αν χρησιμοποιηθεί στα φτερά της επίθεσης, όπως άφησε να εννοηθεί ο Μαρτίνς.

Επίσης, ο Κίτσος θα αντικαταστήσει τον Όλεγκ Ρέαμπτσιουκ, ενώ είναι ανοικτό για το ποιος θα παίξει στο δεξί άκρο της άμυνας. Αν θα είναι δηλαδή ο Ανδρούτσος που φαντάζει και το πιο φυσιολογικό ή ο Βρουσάι που δοκιμάστηκε επίσης για δεξιά και ο Ανδρούτσος θα περάσει στα χαφ.

Μία πιθανή ενδεκάδα σε 4-2-3-1 είναι με Τζολάκη - Βρουσάι, Μπα, Αβραάμ, Κίτσο - Κανέ, Ανδρούτσο (Κούντε) - Φαντιγκά, Καρβάλιο, Ονιεκούρου - Ελ Αραμπί.

Αν ο Ανδρούτσος περάσει δεξιά, τότε δεν αποκλείεται να δούμε πάλι σε 4-2-3-1 τους Τζολάκη - Ανδρούτσο, Μπα, Αβραάμ, Κίτσο - Κανέ, Φαντιγκά - Βρουσάι, Καρβάλιο, Ονιεκούρου - Ελ Αραμπί.