Κύπελλο: Οι προβολείς σε Καραϊσκάκη και ΟΑΚΑ - Οι αγώνες, οι ώρες, τα κανάλια

Συμπληρώνεται σήμερα (9/2) το καρέ του Κυπέλλου Ελλάδας, καθώς τρεις ομάδες τσεκάρουν εισιτήριο για τα ημιτελικά της διοργάνωσης.

Κύπελλο: Οι προβολείς σε Καραϊσκάκη και ΟΑΚΑ - Οι αγώνες, οι ώρες, τα κανάλια

Η Λαμία είναι στα ημιτελικά ήδη, έχοντας αποκλείσει τον Άρη, και περιμένει τον Παναθηναϊκό, που σήμερα θα σφραγίσει το εισιτήριο της πρόκρισης, αφού στον πρώτο αγώνα στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας συνέτριψε 4-0 την Αναγέννηση. Τυπική διαδικασία η ρεβάνς στην Καρδίτσα.

Φυσικά η προσοχή όλων θα είναι στραμμένη στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» και στο Ολυμπιακό Στάδιο της Αθήνας. Ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον Παναιτωλικό και η ρεβάνς δεν είναι τυπική διαδικασία, αφού τα «καναρίνια» στον πρώτο αγώνα στο Αγρίνιο κέρδισαν 2-1 και έχουν μικρό προβάδισμα. Θέλουν από την πλευρά τους να γράψουν ιστορία απέναντι στον πρωταθλητή Ελλάδας, που δεν έχει απλά στόχο την πρόκριση αλλά και την κατάκτηση του τροπαίου.

Το πρόγραμμα ολοκληρώνεται στο Ολυμπιακό Στάδιο της Αθήνας, εκεί όπου η ΑΕΚ υποδέχεται τον ΠΑΟΚ στη ρεβάνς του 0-0 της Τούμπας. Οι Θεσσαλονικείς μοιάζουν να βρίσκονται σε καλύτερη αγωνιστική κατάσταση από την ΑΕΚ, που στον πρώτο αγώνα στην Τούμπα είχε τις πιο κλασικές ευκαιρίες για να πάρει τη νίκη. Το 0-0 φυσικά δεν δίνει προβάδισμα σε καμία από τις δύο ομάδες, ενώ πρέπει να σημειώσουμε για να μην μπερδεύεται και ο κόσμος ότι στο Κύπελλο Ελλάδας τα εκτός έδρας γκολ μετράνε κανονικά. Θυμίζουμε πως η ομάδα που θα περάσει από αυτό το ζευγάρι θα αναμετρηθεί στα ημιτελικά με την ομάδα που θα περάσει από το Ολυμπιακός - Παναιτωλικός.

Το σημερινό πρόγραμμα

16.00: Αναγέννηση Καρδίτσας – Παναθηναϊκός (Cosmote Sport 3)

Διαιτητής: Σιδηρόπουλος (Δωδεκανήσου)

Βοηθοί: Παπαδόπουλος Η. (Μακεδονίας), Σακκάς (Θεσσαλίας)

Τέταρτος: Πολυχρόνης (Πιερίας)

VAR: Ευαγγέλου (Αθηνών)

AVAR: Αντωνίου Ε. (Αχαΐας)

18.00: Ολυμπιακός – Παναιτωλικός (Cosmote Sport 2)

Διαιτητής: Γκορτσίλας (Μακεδονίας)

Βοηθοί: Μεϊντάνας (Αχαΐας), Παπαδάκης (Ηρακλείου)

Τέταρτος: Αγγελάκης (Μακεδονίας)

VAR: Κουτσιαύτης (Άρτας)

AVAR: Δημητριάδης (Μακεδονίας)

20.00: ΑΕΚ – ΠΑΟΚ (Cosmote Sport 1)

Διαιτητής: Έκμπεργκ (Σουηδία)

Βοηθοί: Κούλουμ (Σουηδία), Κλίβερ (Σουηδία)

Τέταρτος: Ζαμπάλας (Ηπείρου)

VAR: Τσίφι (Ιταλία)

AVAR: Κωστάρας (Αιτ/νίας)