Παναθηναϊκός: Η αποστολή για τον επαναληπτικό με την Αναγέννηση

Ο Παναθηναϊκός ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για τον επαναληπτικό του Κυπέλλου Ελλάδας με αντίπαλο την Αναγέννηση Καρδίτσας. Η αποστολή. 

Παναθηναϊκός: Η αποστολή για τον επαναληπτικό με την Αναγέννηση

Χωρίς τον Καρλίτος, προκειμένου να πάρει ανάσες θα παραταχθεί ο Παναθηναϊκός στην Καρδίτσα με αντίπαλο την Αναγέννηση.

Εκτός έμειναν και οι τραυματίες Μαουρίσιο, Αλεξανδρόπουλος, Μακέντα, Λούντκβιστ και Κώτσιρας. Κανονικά συμπεριλήφθηκε ο Γιώργος Βαγιαννίδης, αλλά και ο Δημήτρης Κουρμπέλης και λογικά θα πάρει χρόνο συμμετοχής.

Αναλυτικά η αποστολή:

Διούδης, Μπρινιόλι, Χατζηγιαννάκης, Χουάνκαρ, Βέλεθ, Σένκεφελντ, Ιωαννίδης, Αγιούμπ, Χατζηγιοβάνης, Χατζηθεοδωρίδης, Σάντσες, Ρουμπέν, Βιγιαφάνιες, Κουρμπέλης, Αϊτόρ, Σάρλια, Παλάσιος, Πούγγουρας, Γκατσίνοβιτς, Βιτάλ, Βαγιαννίδης, Σιδεράς.

Αναλυτικά το δελτίο Τύπου της ΠΑΕ Παναθηναϊκός:

«Με μεσημεριανή προπόνηση στο «Γ. Καλαφάτης» ολοκληρώθηκε την Τρίτη η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για τη ρεβάνς της προημιτελικής φάσης του Κυπέλλου με αντίπαλο την Αναγέννηση Καρδίτσας στη θεσσαλική πόλη (9/2, 16:00).

Οι Πράσινοι ξεκίνησαν με προθέρμανση, συνέχισαν με rondo και ολοκλήρωσαν με ασκήσεις τακτικής.

Θεραπεία και γυμναστήριο έκανε ο Μαουρίσιο, θεραπεία ακολούθησαν οι Αλεξανδρόπουλος, Μακέντα, Λούντκβιστ, ενώ προπονήθηκαν με την ομάδα οι Κώτσιρας, Βαγιαννίδης.

Μετά το τέλος της προπόνησης ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς ανακοίνωσε την αποστολή. Σε αυτή συμπεριλήφθηκαν οι Διούδης, Μπρινιόλι, Χατζηγιαννάκης, Χουάνκαρ, Βέλεθ, Σένκεφελντ, Ιωαννίδης, Αγιούμπ, Χατζηγιοβάνης, Χατζηθεοδωρίδης, Σάντσες, Ρουμπέν, Βιγιαφάνιες, Κουρμπέλης, Αϊτόρ, Σάρλια, Παλάσιος, Πούγγουρας, Γκατσίνοβιτς, Βιτάλ, Βαγιαννίδης, Σιδεράς.».