Έντονες αποδοκιμασίες για Μάντζιο από οπαδούς του Άρη

Τα… άκουσε από τους οπαδούς του Άρη ο Άκης Μάντζιος μετά το τέλος του αγώνα με τη Λαμία και τον αποκλεισμό από τη συνέχεια του Κυπέλλου.

Έντονες αποδοκιμασίες για Μάντζιο από οπαδούς του Άρη

Σε καθόλου καλό φεγγάρι δεν είναι ο Άρης που αποκλείστηκε και από τη συνέχεια του Κυπέλλου Ελλάδας χάνοντας με 1-0 από τη Λαμία στη Φθιώτιδα. Η ομάδα της Θεσσαλονίκης συνεχίζει να απογοητεύει τον κόσμο της και ο Άκης Μάντζιος μετά το τέλος του αγώνα ζήτησε συγγνώμη από τους οπαδούς.

Μάντζιος: «Συγγνώμη από τον κόσμο του Άρη» (vid)

Στο ΔΑΚ Λαμίας, ωστόσο βρέθηκαν οπαδοί του Άρη θέλοντας να στηρίξουν τους ποδοσφαιριστές του Άκη Μάντζιου και να τους βοηθήσουν να πάρουν την πρόκριση. Μετά το τέλος του αγώνα ήταν εξοργισμένοι από την ήττα της ομάδας τους και τον αποκλεισμό από τη Λαμία.

Είναι χαρακτηριστικό ότι ενώ ο Άκης Μάντζιος έκανε δηλώσεις στην Cosmote TV οι φίλοι του Άρη τον αποδοκίμαζαν. Ο Έλληνας τεχνικός δεν είχε όρεξη για πολλά λόγια, σταμάτησε τις δηλώσεις του και πήγε στο σημείο που βρίσκονταν οι οπαδοί του Άρη. Έκατσε μπροστά στην κερκίδα και άνοιξε κουβέντα μαζί τους. Περισσότερο άκουσε τα παράπονα τους με τους οπαδούς να είναι έξαλλοι και να μιλούν σε πολύ έντονο ύφος.

Πλέον ο Άρης είναι καζάνι που βράζει αφού μετά τον αποκλεισμό του από τη Λαμία συμπληρώνει 53 χρόνια χωρίς τίτλο.