Η ΕΠΟ για την αναβολή του Ολυμπιακός - Παναιτωλικός

Από την ΕΠΟ ανακοινώθηκε και επίσημα η αναβολή του επαναληπτικού ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Παναιτωλικό για το Κύπελλο. 

Η ΕΠΟ για την αναβολή του Ολυμπιακός - Παναιτωλικός

Μετά την απόφαση της Πολιτικής Προστασίας για τη ματαίωση των προγραμματισμένων αθλητικών εκδηλώσεων στις πληγείσες περιφέρειες της χώρας λόγω της κακοκαιρίας, η ΕΠΟ ανακοίνωσε με τη σειρά της την αναβολή του αγώνα Ολυμπιακού-Παναιτωλικού για το δεύτερο γύρο της προημιτελικής φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας.

Σύμφωνα με την ποδοσφαιρική ομοσπονδία που είχε λάβει η ίδια την απόφαση για την αναβολή των αγώνων Αναγέννησης Καρδίτσας - Παναθηναϊκού και ΑΕΚ-ΠΑΟΚ:

«Η Επιτροπή Διοργανώσεων της Ε.Π.Ο αποφάσισε την αναβολή του προγραμματισμένου για την Τετάρτη 26.01.2022 αγώνα της 2ης αγωνιστικής της 7ης φάσης του Κυπέλλου Ελλάδος ανάμεσα στον Ολυμπιακό και στον Παναιτωλικό.

Η απόφαση πάρθηκε σε εφαρμογή της απόφασης του Γ.Γ. Πολιτικής Προστασίας, σύμφωνα με την οποία κηρύσσεται κατάσταση ειδικής κινητοποίησης πολιτικής προστασίας περιοχών της επικράτειας για την Τετάρτη 26.01.2022 και προβλέπεται αναστολή όλων των αθλητικών δραστηριοτήτων όλων των κατηγοριών και όλων των αθλημάτων στις Περιφέρειες Αττικής, Κρήτης, Ν. Αιγαίου καθώς και στις Π.Ε. Βοιωτίας, Ευβοίας της Περιφ. Στ. Ελλάδος».