Αποφασίζει η ΕΠΟ για τη διεξαγωγή των προημιτελικών

Την Τρίτη αναμένεται να πάρει τις οριστικές αποφάσεις η ΕΠΟ για τις τύχες των αγώνων της προημιτελικής φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας.

Αποφασίζει η ΕΠΟ για τη διεξαγωγή των προημιτελικών

Πολύ μεγάλα είναι τα προβλήματα που έχει δημιουργήσει η κακοκαιρία "Ελπίδα" και υπάρχει σοβαρός κίνδυνος για τα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας. Αρκετοί δρόμοι έχουν κλείσει και ειδικά στην Αττική τα προβλήματα είναι σοβαρά.

Ακόμη και το αεροδρόμιο "Ελ. Βενιζέλος" αντιμετωπίζει θέματα με αποτέλεσμα να υπάρχουν ακόμη και ακυρώσεις πτήσεων. Στα μέσα της εβδομάδας, ωστόσο είναι προγραμματισμένα τα ματς της προημιτελικής φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας, αλλά με την κατάσταση που επικρατεί σε όλη τη χώρα τίποτα δεν πρέπει να θεωρείται δεδομένο.

Η αναμέτρηση της Αναγέννησης Καρδίτσας με τον Παναθηναϊκό έχει αναβληθεί και γίνεται προσπάθεια προκειμένου να βρεθεί κενή ημερομηνία στο πρόγραμμα των ομάδων.

Για τις τύχες των υπόλοιπων αναμετρήσεων, ωστόσο θα αποφασίσει η ΕΠΟ και εκτιμώντας την κατάσταση που επικρατεί σε όλη τη χώρα. Θυμίζουμε ότι για την Τετάρτη είναι προγραμματισμένο στις 17:00 το ματς ΑΕΚ-ΠΑΟΚ και στις 18:30 το παιχνίδι Ολυμπιακός-Παναιτωλικός, ενώ για τις 20:00 είναι προγραμματισμένο το Λαμία-Άρης.

Προς το παρόν καμία ομάδα δεν έχει κάνει αίτημα στην ομοσπονδία για αναβολή του αγώνα. Οι οριστικές αποφάσεις από την ΕΠΟ αναμένεται να παρθούν την Τρίτη.