ΑΕΚ: Κίνδυνος να πάει χωρίς προπόνηση στη ρεβάνς Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ

Στο γυμναστήριο βρέθηκαν οι παίκτες της ΑΕΚ λόγω της κακοκαιρίας «Ελπίδα», ενώ πιθανό είναι το ενδεχόμενο να πάνε στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ (26/1) για το Κύπελλο χωρίς προπόνηση - αν ισχύσουν και αύριο τα ίδια καιρικά φαινόμενα. Θεραπεία ακολούθησαν Μάνταλος και Τσιντώτας.

ΑΕΚ: Κίνδυνος να πάει χωρίς προπόνηση στη ρεβάνς Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ

Μετ’ εμποδίων συνεχίζεται η προετοιμασία της ΑΕΚ ενόψει του αγώνα ρεβάνς με τον ΠΑΟΚ (26/1) στο «ΟΑΚΑ» για το Κύπελλο Ελλάδας.

Λόγω της κατάστασης που επικρατεί στην Αττική με την κακοκαιρία «Ελπίδα», οι παίκτες της «Ένωσης» ήταν αδύνατο να γυμναστούν σήμερα στο γήπεδο, το οποίο είχε καλυφθεί από πυκνό χιόνι. Έτσι η σημερινή προπόνηση έγινε στο γυμναστήριο.

Αύριο οι παίκτες αναμένεται να συναντηθούν στις 15.30 στο «ΟΑΚΑ» και στην συνέχεια να μεταβούν στα Σπάτα στις 17.00, ωστόσο αν συνεχιστούν τα ίδια καιρικά φαινόμενα, τότε υπάρχει το ενδεχόμενο να αγωνιστούν τελικά απέναντι στον ΠΑΟΚ χωρίς να έχουν κάνει προπόνηση στο γήπεδο.

Όσοι αγωνίστηκαν στο παιχνίδι με τον Ατρόμητο ακολούθησαν πρόγραμμα αποκατάστασης. Οι Πέτρος Μάνταλος και Παναγιώτης Τσιντώτας έκαναν θεραπεία. Τα δικά τους προγράμματα συνέχισαν οι Ζίγκα Λάτσι και Κώστας Γαλανόπουλος.

Οι Καρίμ Ανσαριφάρντ και Μιλάντ Μοχαμάντι απουσίασαν λόγω των διεθνών υποχρεώσεών τους.