Ολυμπιακός: Έτοιμοι για όλα στο «Γ. Καραϊσκάκης»

Οι υπεύθυνοι του γηπέδου «Γ. Καραϊσκάκης» κάνουν τα πάντα προκειμένου να μην υπάρξει κίνδυνος αναβολής του αγώνα του Ολυμπιακού με τον Παναιτωλικό.

Ολυμπιακός: Έτοιμοι για όλα στο «Γ. Καραϊσκάκης»

Η κακοκαιρία "Ελπίς" χτυπάει όλη την Ελλάδα και έχει δημιουργήσει ήδη πολλά προβλήματα. Το χιόνι φυσικά έκανε την εμφάνιση του και στο "Γ. Καραϊσκάκης". Μέχρι και το Φάληρο έχουμε χιονόστρωση και φυσικά ο αγωνιστικός χώρος του γηπέδου έχει καλυφθεί από χιόνι.

Το θέμα για τους ανθρώπους του Ολυμπιακού είναι το παιχνίδι της Τετάρτης με τον Παναιτωλικό και κατά πόσο θα κινδυνέψει η διεξαγωγή του. Είναι θετικό πως η εθνική οδός Πατρών-Αθηνών δεν αντιμετωπίζει προβλήματα και θα μπορέσει να ταξιδέψει η αποστολή της ομάδας του Αγρινίου.

Οι άνθρωποι του γηπέδου "Γ. Καραϊσκάκης" από την πλευρά τους κάνουν τα πάντα προκειμένου ο αγωνιστικός χώρος να μείνει καθαρός και να μπορέσει να διεξαχθεί κανονικά το ματς.

Οι υπεύθυνοι του γηπέδου προμηθεύτηκαν ειδικό εκχιονιστικό χρώμα διαγραμμίσεως προκειμένου να είναι ορατές οι γραμμές και να μην υπάρξει κίνδυνος αναβολής της αναμέτρησης για τα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας.