Τι λένε στην ΑΕΚ για το σχόλιο του Λουτσέσκου

Ενοχλημένοι με το σχόλιο του Ράζβαν Λουτσέσκου είναι οι άνθρωποι της ΑΕΚ, που τονίζουν βέβαια πως δεν θα δώσουν συνέχεια. 

Τι λένε στην ΑΕΚ για το σχόλιο του Λουτσέσκου

Μετά το τέλος του ντέρμπι στην Τούμπα, ο Ραζβάν Λουτσέσκου είπε πως η ΑΕΚ είχε προσέγγιση μικρής ομάδας κόντρα στον ΠΑΟΚ. Οι άνθρωποι της Ένωσης είναι φανερά ενοχλημένοι από το συγκεκριμένο σχόλιο.

Ωστόσο, όπως τονίζουν δεν πρόκειται να ασχοληθούν με «αντιδράσεις επικοινωνιακού τύπου και σκοπιμότητας», όπως χαρακτηρίζουν τα λεγόμενα του Ρουμάνου τεχνικού.

«Δεν περίμενα τέτοια προσέγγιση από την ΑΕΚ. Ήταν μία προσέγγιση μικρής ΑΕΚ (ανέφερε στα αγγλικά τη λέξη small AEK, θέλοντας να πει προσέγγιση μικρής ομάδας). Δεν είδα καμία διαφορά με τις ομάδες πιο χαμηλής κατάταξης, τις πιο μικρές ομάδες, που έρχονται να παίξουν αμυντικά.

Νομίζω και γενικά η προσέγγιση της ΑΕΚ ήταν να σπαταλήσει χρόνο, να κάνει φάουλ, αλλά ΟΚ, η πίεση είναι σε αυτούς, στους παίκτες της ΑΕΚ. Εάν σκοράρουμε ένα τέρμα στη ρεβάνς θα περάσουμε εμείς», τόνισε ο Ρουμάνος τεχνικός με τους «κιτρινόμαυρους» να λένε πως: «Το ματς το έδειξε η τηλεόραση.