Μαρτίνς: «Δεν τελείωσε τίποτα»

Μετά την ήττα του Ολυμπιακού από τον Παναιτωλικό ο Πέδρο Μαρτίνς δήλωσε πως δεν έχει τελειώσει τίποτα, ενώ τόνισε πως στα νεαρά παιδιά θα στηριχτεί και στη συνέχεια.

Μαρτίνς: «Δεν τελείωσε τίποτα»

Ο Ολυμπιακός ηττήθηκε με 2-1 από τον Παναιτωλικό με τον Πέδρο Μαρτίνς μετά το τέλος του αγώνα να δηλώνει πως δεν έχει τελειώσει τίποτα. Παράλληλα ο Πορτογάλος τόνισε πως θα εμπιστευτεί τα νεαρά παιδιά και στη συνέχεια του θεσμού.

Αναλυτικά ο Πέδρο Μαρτίνς μίλησε:

Για το τι δεν πήγε καλά: Μία ήττα στο πρώτο παιχνίδι με τον Παναιτωλικό. Είναι όλα ανοιχτά γιατί έχουμε το δεύτερο παιχνίδι στο γήπεδο μας. Ξεκινήσαμε καλά το παιχνίδι, αλλά δεν συνεχίσαμε το ίδιο καλά, ενώ υπήρχε κούραση για μερικά παιδιά. Είναι όλα ανοιχτά.

Για Σουρλή, Ξενιτίδη: Μόνο καλά λόγια έχω να πω γι’ αυτά τα παιδιά. Καλό παιχνίδι από τον Σουρλή. Έκαναν πολύ καλή δουλειά τα παιδιά και δεν έχω τίποτα να τους καταλογίσω για το σημερινό παιχνίδι.

Για το αν θα συνεχίσει με αυτά τα παιδιά στο Κύπελλο: Πραγματικά πιστεύω πολύ σε αυτά τα παιδιά. Πιστεύω ότι έχουμε ένα δύσκολο πρόγραμμα και πιστεύω ότι μπορούν να στηρίξουν την ομάδα. Έχουμε μπροστά μας ένα σημαντικό παιχνίδι με τα Γιάννενα και θέλουμε να επιστρέψουμε στις νίκες. Πιστεύω στην ομάδα μου και έχω εμπιστοσύνη παρόλο που περνάμε μία δύσκολη φάση.