Παναιτωλικός – Ολυμπιακός: Η επιστροφή του Γιάννη Ανέστη

Ο τερματοφύλακας του Παναιτωλικού, Γιάννης Ανέστης αναμένεται σήμερα (19/1) να παίξει βασικός κόντρα στον Ολυμπιακό. Πρώτο ματς στην Ελλάδα ύστερα από περίπου τέσσερα χρόνια. 

Παναιτωλικός – Ολυμπιακός: Η επιστροφή του Γιάννη Ανέστη

Ο Νίκος Μελίσσας δεν είναι στην αποστολή του Παναιτωλικού για τον αγώνα με αντίπαλο τον Ολυμπιακό στο Κύπελλο Ελλάδας. Θα πάρει «ανάσες» και έτσι αναμένεται να ξεκινήσει στο βασικό σχήμα ο Γιάννης Ανέστης.

Ο έμπειρος τερματοφύλακας της ομάδας του Αγρινίου ήταν στην αποστολή την Κυριακή στο ΟΑΚΑ και είδε το «διπλό» του Παναιτωλικού κόντρα στην πρώην ομάδα του την ΑΕΚ. Δεν έπαιξε αλλά στον σημερινό (19/1) πρώτο προημιτελικό αναμένεται να τον δούμε στο βασικό σχήμα, κόντρα στον πρωταθλητή Ελλάδας Ολυμπιακό.

Ο Γιάννης Ανέστης τα τελευταία χρόνια ήταν στη Γκέτεμποργκ και επέστρεψε πριν από λίγες μέρες στην Ελλάδα, για λογαριασμό του Παναιτωλικού.

Ματς δεν έχει ακόμη στην Ελλάδα και εάν τελικά σήμερα (19/1) είναι στο βασικό σχήμα, θα αγωνιστεί για πρώτη φορά ύστερα από περίπου τέσσερα χρόνια σε παιχνίδι εντός συνόρων.

Η τελευταία φορά που είχε παίξει σε εγχώρια διοργάνωση ήταν στις 19/11/2017 στο ντέρμπι της Αθήνας με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό (1-1) φορώντας φυσικά τότε τη φανέλα της ΑΕΚ.

Ο Ανέστης είχε παίξει κόντρα στον Ολυμπιακό για τελευταία φορά τον Σεπτέμβριο του 2017, στη νίκη της ΑΕΚ με 3-2, σε μια αναμέτρηση όπου οι «ερυθρόλευκοι» είχαν προηγηθεί 2-0!