Κύπελλο Ελλάδας: Ντέρμπι «Δικεφάλων» στην Τούμπα, στο Αγρίνιο ο Ολυμπιακός

Τρία παιχνίδια διεξάγονται σήμερα Τετάρτη για την προημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδας. Ξεχωρίζει φυσικά το ντέρμπι των «Δικεφάλων» στην Τούμπα ενώ ο Ολυμπιακός παίζει εκτός έδρας με τον Παναιτωλικό

Κύπελλο Ελλάδας: Ντέρμπι «Δικεφάλων» στην Τούμπα, στο Αγρίνιο ο Ολυμπιακός

Τρεις αναμετρήσεις της προημιτελικής φάσης του Κυπέλλου διεξάγονται σήμερα (19/1) με το μεγάλο ματς ΠΑΟΚ - ΑΕΚ να κεντρίζει τα βλέμματα.

Η αυλαία το μεσημέρι (15:00) στο Αγρίνιο με τον Παναιτωλικό, λίγες ημέρες μετά την εκτός έδρας νίκη επί της ΑΕΚ να υποδέχεται τον Ολυμπιακό που έρχεται από τα δύο σερί 0-0 με Απόλλωνα Σμύρνης και Παναθηναϊκό.

Στις 17:00 ο Παναθηναϊκός υποδέχεται την Αναγέννηση Καρδίτσας, στο μοναδικό ζευγάρι της προημιτελικής φάσης με ξεκάθαρο φαβορί. Οι «πράσινοι» θέλουν να «καθαρίσουν» την πρόκριση από σήμερα Τετάρτη, απέναντι στην ομάδα της Καρδίτσας που μετέχει στο πρωτάθλημα της Super League 2 ενώ δεν έχει καθόλου παιχνίδια στα πόδια της αφού εδώ και τρεις εβδομάδες δεν έχει δώσει ματς για το πρωτάθλημα της β’ κατηγορίας.

Στις 19:00 στην Τούμπα διεξάγεται το ντέρμπι των προημιτελικών μεταξύ ΠΑΟΚ και ΑΕΚ. Οι γηπεδούχοι ανέβηκαν πρόσφατα στη δεύτερη θέση στο πρωτάθλημα ενώ η ΑΕΚ αναζητά…φάρμακο μετά τη νέα εντός έδρας ήττα με ανατροπή, αυτή τη φορά με αντίπαλο τον Παναιτωλικό.

Θυμίζουμε πως αύριο Πέμπτη (21.30) θα γίνει το ματς Άρης – Λαμία.

Το πρόγραμμα των προημιτελικών του Κυπέλλου:

Τετάρτη 19/1

Παναιτωλικός - Ολυμπιακός (15:00) CosmoteSport 2

Παναθηναϊκός - Αναγέννηση Καρδίτσας (17:00) CosmoteSport3

ΠΑΟΚ - ΑΕΚ (19:00) CosmoteSport 1

Πέμπτη 20/1

Άρης - Λαμία (21:30) CosmoteSport 1