Παναθηναϊκός: Αναλαμβάνει τα έξοδα για το VAR στα ματς με την Αναγέννηση Καρδίτσας

Ο Παναθηναϊκός ενημέρωσε την ΕΠΟ ότι θα αναλάβει τα έξοδα για το VAR και στα ματς με την Αναγέννηση Καρδίτσας, για την προημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδας. 

Παναθηναϊκός: Αναλαμβάνει τα έξοδα για το VAR στα ματς με την Αναγέννηση Καρδίτσας

Ο Παναθηναϊκός, όπως και στα προηγούμενα ματς του Κυπέλλου, ενημέρωσε την ΕΠΟ ότι θα αναλάβει τα έξοδα για το VAR και στα ματς με την Αναγέννηση Καρδίτσας.

Θυμίζουμε ότι και στους προηγούμενους γύρους του Κυπέλλου Ελλάδος οι «πράσινοι» έπραξαν το ίδιο και για αυτό στα ματς με τον Βόλο αλλά και στο παιχνίδι με τον Ατρόμητο είχαμε VAR.

Με τον τρόπο αυτό οι πράσινοι θέλουν να εξασφαλίσουν πως οτιδήποτε ξεφύγει της προσοχής του διαιτητή θα μπορεί να διορθωθεί από το VAR, όπως φυσικά και στα παιχνίδια της Super League.

Η ΕΠΟ θα έχει το VAR σε όλα τα παιχνίδια στα ημιτελικά αλλά και στον τελικό.

Θυμίζουμε πως ο Παναθηναϊκός στη φάση των «8» κληρώθηκε με την Αναγέννηση Καρδίτσας. Εάν και εφόσον οι «πράσινοι» επιβεβαιώσουν τα προγνωστικά και προκριθούν στα ημιτελικά, εκεί θα αναμετρηθούν με το νικητή του Άρης – Λαμία.

Για τον ημιτελικό, όπως είπαμε και παραπάνω δεν υπάρχει θέμα με το VAR, γιατί η ΕΠΟ θα έχει το VAR σε όλα τα παιχνίδια στα ημιτελικά και φυσικά στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας που είναι προγραμματισμένος για τις 21 Μαΐου.