Ολυμπιακός: Μπορεί δύο «κολλητά» ντέρμπι με ΑΕΚ ακριβώς πριν από την Αταλάντα!

Αν ο Ολυμπιακός αποκλείσει τον Παναιτωλικό και η ΑΕΚ τον ΠΑΟΚ θα ανταμώσουν στα ημιτελικά του Κυπέλλου και προκύπτει βαρύ πρόγραμμα για τους Πειραιώτες. Ούτως ή άλλως...

Ολυμπιακός: Μπορεί δύο «κολλητά» ντέρμπι με ΑΕΚ ακριβώς πριν από την Αταλάντα!

Το περίεργο και συνάμα δύσκολο που προκύπτει για τον Ολυμπιακό μετά την κλήρωση του Κυπέλλου έχει να κάνει με τον Φεβρουάριο και το πρόγραμμα της ομάδας του Πέδρο Μαρτίνς.

Υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο να έχει ο Ολυμπιακός δύο ντέρμπι με την ΑΕΚ πριν από τον πρώτο αγώνα με την Αταλάντα για το Europa League στην Ιταλία (17/2), αλλά σίγουρα θα έχει δύο... ντέρμπι. Όποιος από τους Δικέφαλους προκριθεί στη δική τους μάχη στα προημιτελικά και εφόσον φυσικά ο Ολυμπιακός αποκλείσει τον Παναιτωλικό, τότε οι ερυθρόλευκοι θα παίξουν:

Στις 9 Φεβρουαρίου τον πρώτο ημιτελικό του Κυπέλλου με ΑΕΚ ή ΠΑΟΚ εκτός έδρας, στις 13 Φεβρουαρίου το ντέρμπι πρωταθλήματος με την ΑΕΚ για το πρωτάθλημα και εν συνεχεία θα ταξιδέψουν για την Ιταλία για το πρώτο παιχνίδι με την Αταλάντα.

Ο Ολυμπιακός είναι μαθημένος από τέτοιες δύσκολες εβδομάδες, αλλά είναι βέβαιο ότι η συγκεκριμένη του Φεβρουαρίου θα είναι η πιο δύσκολη της σεζόν για τον Πέδρο Μαρτίνς και τους παίκτες του.