Κύπελλο: Τελικά την κλήρωση θα την κάνει ο Κατσουράνης

Η ΕΠΟ γνωστοποίησε ότι τα ζευγάρια της κλήρωσης (29/12) για τα προημιτελικά και τα ημιτελικά του Κυπέλλου θα αναδειχτούν από τον Κώστα Κατσουράνη. 

Κύπελλο: Τελικά την κλήρωση θα την κάνει ο Κατσουράνης

Το μεσημέρι της Τετάρτης (29/12-14.00) θα γίνει η κλήρωση για την προημιτελική και την ημιτελική φάση του Κυπέλλου στο ποδόσφαιρο και τελικά τα ζευγάρια θα αναδειχτούν από τον Κώστα Κατσουράνη. Αρχικώς είχε γίνει γνωστό ότι ο Κατσουράνης θα ήταν προσκεκλημένος στην εκδήλωση, αλλά τελικά η ΕΠΟ αποφάσισε να κάνει και την ίδια την κλήρωση. Προφανώς επειδή υπήρξαν αντιδράσεις από ΠΑΕ και παράγοντες σχετικά με τη διαφάνεια της διαδικασίας, ενώ η ΠΑΕ Ολυμπιακός είχε εκδώσει άλλωστε σχετική ανακοίνωση.

Η νέα ενημέρωση από την ΕΠΟ: «Ο πρωταθλητής Ευρώπης με την Εθνική Ομάδα των Ανδρών το 2004 Κώστας Κατσουράνης θα διενεργήσει τις κληρώσεις για την προημιτελική και την ημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδας, καθώς και για την τυπικά γηπεδούχο ομάδα του τελικού της διοργάνωσης.

Την κλήρωση, η οποία θα καλυφθεί σε live streaming και θα μεταδοθεί από την ιστοσελίδα και το κανάλι της Ε.Π.Ο. στο Youtube, καθώς και από τους επίσημους λογαριασμούς του Κυπέλλου σε Facebook και Instagram, θα παρουσιάσει η δημοσιογράφος Ζέτα Θεοδωρακοπούλου.


Υπενθυμίζεται ότι η διαδικασία θα πραγματοποιηθεί αύριο Τετάρτη 29 Δεκεμβρίου και ώρα 14:00 στο ξενοδοχείο «Athens Marriott» και οι ομάδες που θα μπουν στην κληρωτίδα είναι οι: Ολυμπιακός, ΑΕΚ, ΠΑΟΚ, Παναθηναϊκός, Άρης, Παναιτωλικός, Λαμία και Αναγέννηση Καρδίτσας.