Ολυμπιακός: Η κριτική των παικτών με Λεβαδειακό

Ο Τικίνιο ήταν ο πρωταγωνιστής της νίκης-πρόκρισης του Ολυμπιακού επί του Λεβαδειακού. Ωραίο θέαμα από Βαλμπουενά, «επανεμφάνιση» Μαντί Καμαρά.

Ολυμπιακός: Η κριτική των παικτών με Λεβαδειακό

Με πολλά νέα πρόσωπα ο Ολυμπιακός ήταν σοβαρός και με διάθεση παίρνοντας με το 2-0 του επαναληπτικού με τον Λεβαδειακό το εισιτήριο για την επόμενη φάση του Κυπέλλου. Ο Τικίνιο ήταν ο απόλυτος πρωταγωνιστής με τα δύο γκολ. Η κριτική των παικτών του Πέδρο Μαρτίνς

ΟΓΚΜΟΥΝΤΟΥΡ ΚΡΙΣΤΙΝΣΟΝ: Καθοριστική η επέμβασή του στο 31’ στέρησε την ισοφάριση στον Λεβαδειακό και έβγαλε από περιπέτειες την ομάδα του.

ΘΑΝΑΣΗΣ ΑΝΔΡΟΥΤΣΟΣ: Έδωσε πολλές μάχες, έκλεψε και δημιούργησε, είχε ενέργεια. Μπορούσε να σκοράρει ή να πάρει πέναλτι προς το τέλος.

ΟΛΕΓΚ ΡΕΑΜΠΤΣΙΟΥΚ: Άλλο ένα ματς απόλυτου επαγγελματισμού από τον ακούραστο Μολδαβό. Πολύ καλές προσπάθειες και μπροστά, με συμμετοχή στο δεύτερο γκολ.

ΟΥΣΕΪΝΟΥ ΜΠΑ: Έκανε λάθη στην αρχή, αλλά μετά ήταν σταθερός και δεν αντιμετώπισε προβλήματα.

ΠΑΠΕ ΣΙΣΕ: Αρχοντικός σε πολλές φάσεις ο Σενεγαλέζος διανύει περίοδο μεγάλης φόρμας.

ΑΝΔΡΕΑΣ ΜΠΟΥΧΑΛΑΚΗΣ: Συνεπές παιχνίδι από τον αρχηγό, είχε τον έλεγχο του ρυθμού, δοκίμασε και να σκοράρει. Όχι κάτι το ιδιαίτερο.

ΜΑΝΤΙ ΚΑΜΑΡΑ: Πήρε το μήνυμα από τις δηλώσεις Μαρτίνς και έδειξε σε μεγάλο βαθμό τον κανονικό εαυτό του. Όλα τα λεφτά η ατομική προσπάθεια και η ευκαιρία στο δεύτερο μέρος. Είχε και απροσεξίες όπως στην ευκαιρία του Λεβαδειακού.

ΜΑΤΙΕ ΒΑΛΜΠΟΥΕΝΑ: Καταπληκτικό ματς από τον πολύ ορεξάτο Γάλλο σταρ, ο οποίος είχε πρωταγωνιστικό ρόλο στη φάση του πρώτου γκολ αλλά και αρκετές ακόμη δημιουργίες και εκτελέσεις.

ΜΑΡΙΟΣ ΒΡΟΥΣΑΪ: Πολύ καλό πρώτο μέρος με διαρκή πίεση και συμμετοχή στις επιθέσεις. Έπεσε στην επανάληψη, αλλά γενικά ήταν θετικός.

ΧΕΝΡΙ ΟΝΙΕΚΟΥΡΟΥ: Ξεκίνησε πολύ καλά ενώ γενικά είχε ορισμένες ωραίες ενέργειες, αλλά δεν είχε απόλυτη σταθερότητα και δεν απέφυγε λάθη. Έδειξε, όμως, πράγματα αυτή τη φορά.

ΤΙΚΙΝΙΟ: Πρωταγωνιστής και εκτελεστής. Δεν ήταν μόνο τα γκο, στο πρώτο ημίχρονο έκανε τα πάντα. Εξαιρετικό ματς.

ΑΓΚΙΜΠΟΥ ΚΑΜΑΡΑ: Δεν πιέστηκε ιδιαίτερα όταν μπήκε, αλλά έκανε πάλι τα κλεψίματά του και πήγε να σκοράρει και ο ίδιος.

ΓΚΑΡΙ ΡΟΝΤΡΙΓΚΕΣ: Είναι φανερό ότι έχει πολλά περισσότερα να δώσει όταν βρει ρυθμό. Ακόμη ψάχνεται.

ΑΒΡΑΑΜ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ: Έπαιξε για λίγο στο τέλος.

ΓΙΑΝ ΕΜΒΙΛΑ: Απλά μπήκε για να φρεσκάρει στο τέλος το κέντρο.

ΒΑΣΙΛΗΣ ΣΟΥΡΛΗΣ: Αλλαγή στις καθυστερήσεις.