ΑΕΛ-ΠΑΟΚ 1-1: Ζιώγας: «Να μας σέβονται οι διαιτητές» (vid)

Παράπονα για τη διαιτησία εξέφρασε ο Μιχάλης Ζιώγας μετά το τέλος του αγώνα της ΑΕΛ με τον ΠΑΟΚ.

ΑΕΛ-ΠΑΟΚ 1-1: Ζιώγας: «Να μας σέβονται οι διαιτητές» (vid)

Με τον Ηλία Φυντάνη να απουσιάζει ο Μιχάλης Ζιώγας εκτέλεσε χρέη πρώτου προπονητή. Ο κόουτς της ΑΕΛ μετά το τέλος του ματς με τον ΠΑΟΚ εξέφρασε παράπονα για τη διαιτησία της αναμέτρησης.

Αναλυτικά ο Μιχάλης Ζιώγας μίλησε:

Για το παιχνίδι: «Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στους παίκτες μας. Αποδείξαμε πως έχουμε βάθος ως ομάδα. Σήμερα παίξανε έντεκα διαφορετικοί παίκτες συγκριτικά με το παιχνίδι με τον Ηρακλή. Αξίζει συγχαρητήρια και ο κόσμος μας. Αυτό που με στεναχωρεί είναι πως παίξανε δύο μεγάλες δυνάμεις του ποδοσφαιρου και εμάς δεν μας σέβονται. Πρέπει να μας σέβονται περισσότερο γιατί όπως και την προηγούμενη Κυριακή είχαμε μία μεγάλη αδικία έτσι και σήμερα που ο διαιτητής άλλαξε την απόφασή του σε ένα φάουλ επιθετικό και το έκανε αμυντικό. Κρίμα γιατί υπάρχουν νεαρά παιδιά που έχουν φιλοδοξίες. Σήμερα υπάρχει κατάφωρη αδικία για την ομάδα μας. Εμείς είχαμε πειθαρχία ήταν κοντά οι γραμμές μας. Οι μεγάλοι νικητές της αναμέτρησης είμαστε εμείς. Απαιτούμε σεβασμό γιατί είμαστε από τις μεγαλύτερες δυνάμεις του ποδοσφαίρου. Μου θυμίζει τις εποχές της παντοδυναμίας του Παναθηναϊκού που οι διαιτητές έλεγαν "Μήτσο πέσε, Μάικ πεσε, θα σου δώσω πέναλτι"».

Για τη ρεβάνς: «Εμείς θα ανασυνταχθούμε θα κοιτάξουμε το παιχνίδι της Κυριακής στο πρωτάθλημα. Το βάρος μας είναι εκεί. Η Λάρισα πρέπει να γυρίσει στη Σούπερ Λιγκ. Όταν έρθει η ώρα της ρεβάνς τότε θα κοιτάξουμε εκείνο το παιχνίδι».

Για τη φάση της ισοφάρισης: «Ο ΠΑΟΚ έχει ικανότητα στις στατικές φάσεις. Έχει ικανούς παίκτες στο ψηλό παιχνίδι. Δουλέψαμε καλά, με σοβαρότητα και σε καμία φάση του παιχνιδιού δεν απειληθήκαμε. Το γκολ είναι άλλη φάση, είναι θέμα ικανότητας του παίκτη. Μας στεναχωρεί η αδικία γιατί ένα επιθετικό φάουλ που το έδειξε ο διαιτητής έγινε αμυντικό και δεχτήκαμε γκολ».