Παναθηναϊκός-Βόλος 2-1: Αμπασκάλ: «Δεν είπα στους παίκτες να φύγουν από το Καραϊσκάκη»

Ο Γκιγιέρμο Αμπασκάλ μετά το τέλος του αγώνα του Βόλου με τον Παναθηναϊκό προχώρησε σε διευκρινιστική δήλωση για την αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό.

Παναθηναϊκός-Βόλος 2-1: Αμπασκάλ: «Δεν είπα στους παίκτες να φύγουν από το Καραϊσκάκη»

Ο Βόλος ηττήθηκε με 2-1 από τον Παναθηναϊκό, αλλά κατάφερε στη Λεωφόρο να πετύχει το εκτός έδρας πολύτιμο γκολ. Ο Γκιγιέρμο Αμπασκάλ στις δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα αναφέρθηκε στο ματς με τον Ολυμπιακό κάνοντας διευκρινιστική δήλωση για ό,τι συνέβη στο Καραϊσκάκη.

Αναλυτικά ο Γκιγιέρμο Αμπασκάλ μίλησε:

Για το παιχνίδι: Πριν κάνω το σχόλιο για το παιχνίδι θα ήθελα να ξεκαθαρίσω κάτι για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό ότι ποτέ δεν φώναξα τους παίκτες να φύγουν από το γήπεδο. Επειδή ένας οπαδός πήδηξε στο γήπεδο φώναξα τους παίκτες και τους είπα να συνεχίσουμε και να είμαστε δυνατοί στο παιχνίδι. Όσον αφορά στο παιχνίδι, θεωρώ ότι έχει δύο διαφορετικά μέρη. Στο α' μέρος προσπαθήσαμε να είμαστε συμπαγείς στην αμυντική γραμμή. Είχαμε ξεκάθαρε ευκαιρίες για αντεπίθεση. Στο β' μέρος μπήκαμε να κρατήσουμε τη μπάλα και να πρεσάρουμε και γι' αυτό είχαμε αυτή την εικόνα.

Για το τι πρέπει να αλλάξει: Θα πρέπει να πιστέψουμε στη δουλειά μας και στο παιχνίδι μας. Σε αυτά τα παιχνίδια έχουμε κάνει κάποια λάθη και θα πρέπει να τα διορθώσουμε. Είναι κάποιες λεπτομέρειες που μας στέρησαν τα θετικά αποτελέσματα και θα πρέπει να είμαστε πιο σίγουροι. Πάνω απ' όλα θα πρέπει να αλλάξουμε την ευκολία που δεχόμαστε γκολ. Ο αντίπαλος σήμερα δεν είχε τόσες καθαρές ευκαιρίες.