Λεβαδειακός - Ολυμπιακός 3-2: Ταουσιάνης: «Βγάλαμε πράγματα της ταυτότητάς μας»

Ο τεχνικός του Λεβαδειακού, Γιάννης Ταουσιάνης αναφέρθηκε στα όσα πέτυχε η ομάδα του και πήρε τη νίκη επί του Ολυμπιακού.

Λεβαδειακός - Ολυμπιακός 3-2: Ταουσιάνης: «Βγάλαμε πράγματα της ταυτότητάς μας»

Το δικό τους γλέντι έστησαν οι γηπεδούχοι αμέσως μετά τη νίκη του Λεβαδειακού επί του Ολυμπιακού με 3-2 για το Κύπελλο, με τον τεχνικό Γιάννη Ταουσιάνη να εξηγεί όλα όσα έκανε η ομάδα του για να φτάσει σε αυτό το αποτέλεσμα.

Αναλυτικά:

Για το πρώτο καλό τέταρτο του Λεβαδειακού: «Η αλήθεια είναι ότι μπήκαμε με αρκετή ένταση και διάθεση από το πρώτο λεπτό του παιχνιδιού. Είχαμε θέσει ως στόχο να το ζήσουμε το ματς και να προσπαθήσουμε να βγάλουμε πράγματα της ταυτότητας μας. Να δούμε πόσο μπορούν να εφαρμοστούν αυτά τα πράγματα απέναντι σε έναν σπουδαίο αντίπαλο. Σε κάποιο βαθμό είδαμε ότι βγαίνουν πράγματα στην ομάδα μας. Υπάρχει αίσθημα ικανοποίησης και απέναντι σε έναν τέτοιο αντίπαλο. Υπάρχει και μία πίεση στο γκρουπ των παικτών που έχουμε ότι μπορούν να κατακτήσουν τους στόχους που έχουμε ως ομάδα».

Για το αν υπάρχουν άλλα κέρδη: «Το κέρδος που εκ προοιμίου θέλαμε σε τέτοιου είδους παιχνίδια, ήταν αν η εφαρμογή των πλάνων μας μπορεί να γίνει και σε ματς απέναντι στον Ολυμπιακό. Κάποιες στιγμές το δείξαμε. Μπορούσαμε και παραπάνω, αλλά ας μην είμαστε και αχάριστοι γιατί είχαμε έναν σπουδαίο αντίπαλο».

Λεβαδειακός-Ολυμπιακός 3-2: Παλικάρια οι Βοιωτοί με το φάντασμα των Πειραιωτών (highlights)