ΟΦΗ: Η αποστολή για τον αγώνα με τον Άρη - Θέμα με Πασαλίδη χάνει και το ματς με τον Ολυμπιακό

Ο ΟΦΗ ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για τον αγώνα με τον Άρη. Μετά το τέλος της προπόνησης ανακοινώθηκε η αποστολή. Ο Πασαλίδης έμεινε εκτός την τελευταία στιγμή λόγω ίωσης και δεν παίζει ούτε με τον Ολυμπιακό για το πρωτάθλημα.

ΟΦΗ: Η αποστολή για τον αγώνα με τον Άρη - Θέμα με Πασαλίδη χάνει και το ματς με τον Ολυμπιακό

Με προπόνηση το πρωί της Τρίτης (30/11) ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του ΟΦΗ για τον αγώνα με τον Άρη, την Τετάρτη (1/12) για το Κύπελλο Ελλάδας.

Eκτός έμεινε την τελευταία στιγμή ο κεντρικός αμυντικός Πασαλίδης (ίωση), ο οποίος δεν θα παίξει και με τον Ολυμπιακό για το πρωτάθλημα την ερχόμενη αγωνιστική.

Ο Επασί για να πάρει ανάσες δεν θα αγωνιστεί με τον Άρη και θα παίξει ο Βάτερμαν, λογικά στο τέρμα. Φυσικά δεν υπολογίζονται οι τραυματίες Νέιρα, Ουές, Ντουρμισάι. Στο Ηράκλειο έμεινε και ο Φαν Ντάινεν.

«Με προπόνηση που έγινε το πρωί της Τρίτης (30/11) στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο, ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της ομάδας μας για τον αυριανό εκτός έδρας αγώνα με τον Άρη (17:00), για την 1η αγωνιστική της 6ης φάσης του Κυπέλλου.

Το σημερινό πρόγραμμα περιελάμβανε παιχνίδι κατοχής, ταχύτητες αντίδρασης και τελικό παιχνίδι.

Αναφορικά με τους τραυματίες, ατομικό πρόγραμμα και θεραπεία συνέχισαν οι Juan Neira και Abdul Weiss, με τον Fjorin Durmishaj να ακολουθεί θεραπεία.

Στην 21μελή αποστολή συμπεριλήφθηκαν οι: Waterman, Σωτηρίου, Σηφάκης, Βούρος, Μαρινάκης, Mellado, Μπαλογιάννης, Toral, Nabi, Γιαννούλης, Στάικος, Castaignos, De Guzman, Gallegos, Kamau, Τσιλιανίδης, Διαμαντής, Κοροβέσης, Γιάννου, Λάμπρου, Αποστολάκης», αναφέρει στην ενημέρωσή της η ΠΑΕ ΟΦΗ για την ολοκλήρωση της προπόνησης και την ανακοίνωση της αποστολής για την αναμέτρηση του Κυπέλλου με τον Άρη στη Θεσσαλονίκη.