Αχέρων Καναλακίου – ΟΦΗ: Ζωντανά την Πέμπτη (28/10, 15.00) από το επίσημο κανάλι της κρητικής ΠΑΕ

Η ΕΠΟ άναψε το πράσινο φως και την αναμέτρηση της Πέμπτης (28/10, 15.00) στην Πρέβεζα, ανάμεσα στον Αχέροντα Καναλακίου και τον ΟΦΗ για το Κύπελλο, θα μεταδώσει ζωντανά το κανάλι της κρητικής ΠΑΕ.

Αχέρων Καναλακίου – ΟΦΗ: Ζωντανά την Πέμπτη (28/10, 15.00) από το επίσημο κανάλι της κρητικής ΠΑΕ

Η διοίκηση του ΟΦΗ πήρε το ΟΚ από την ΕΠΟ και έτσι μέσα από το επίσημο κανάλι της ομάδας, οι φίλοι των «ασπρόμαυρων» θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν την αναμέτρηση για το Κύπελλο απέναντι στον Αχέροντα.

Η ενημέρωση από την ΠΑΕ

«Παιχνίδι κατοχής, ταχύτητες αντίδρασης, τελικό παιχνίδι και στατικές φάσεις περιελάμβανε η τελευταία προπόνηση της ομάδας μας στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο, πριν τον εκτός έδρας αγώνα με τον Αχέροντα Καναλακίου για την 5η φάση του κυπέλλου Ελλάδας (15:00, απευθείας μετάδοση από το OFI Crete FC Official YouTube Channel).

Οι Felipe Gallegos και Νίκος Μαρινάκης προπονήθηκαν κανονικά. Ο Πασχάλης Στάικος συμμετείχε στο μεγαλύτερο μέρος του κανονικού προγράμματος. Ο Κοσμάς Τσιλιανίδης ακολούθησε μέρος της προπόνησης. Ο Abdul Weiss συνέχισε θεραπεία, με τον Jonathan De Guzman να απουσιάζει για μια ακόμη ημέρα λόγω ίωσης.

Στην αποστολή για τον αυριανό αγώνα κυπέλλου με τον Αχέροντα Καναλακίου, η οποία θα αναχωρήσει σήμερα (27/10) από το Ηράκλειο, συμπεριλήφθηκαν οι: Epassy, Waterman, Σωτηρίου, Σηφάκης, Γιαννούλης, Κοροβέσης, Μαρινάκης, Mellado, Μπαλογιάννης, Toral, Neira, Nabi, Λάμπρου, van Duinen, Durmishaj, Castaignos, Βούρος, Gallegos, Kamau, Selimovic, Λυμπεράκης, Διαμαντής, Γρίβας, Πασαλίδης, Χαλκιαδάκης».