Παναιτωλικός: Η αποστολή για τον αγώνα με την Παναχαϊκή

Το πρωί της Τετάρτης (27/10) έγινε γνωστή η αποστολή του Παναιτωλικού για τον αποψινό αγώνα (27/10, 21.30) με αντίπαλο την Παναχαϊκή.

Παναιτωλικός: Η αποστολή για τον αγώνα με την Παναχαϊκή


Την αποστολή για το ματς με την Παναχαϊκή για το Κύπελλο Ελλάδας γνωστοποίησε ο Παναιτωλικός, το πρωί της Τετάρτης (27/10). Ο τεχνικός της ομάδας του Αγρινίου, Γιάννης Αναστασίου έχει αρκετές απουσίες ενώ το Σάββατο (30/10) τα «καναρίνια» παίζουν με τον Ολυμπιακό για το πρωτάθλημα.

Η αποστολή: Ροντρίγκες, Αποστολάκης, Αντούνες, Βργκοτς, Καρέλης, Λούι, Βέργος, Κορνέλιους, Ντουάρτε, Μπελεβώνης Χρ., Φλόρες, Μελίσσας, Φυτόπουλος, Μόρσεϊ, Παρδαλός, Σκιαδάς, Τσιγγάρας, Μπελεβώνης Στ., Μπακαδήμας, Μαλής.

Οι απουσίες όπως είπαμε είναι για ακόμη μία φορά πάρα πολλές και σημαντικές. Οι Ντίαζ, Μπαρμπόσα, Μεντόζα, Χουχούμης είναι τραυματίες και φυσικά δεν υπολογίζονται ενώ πολύ δύσκολα θα προλάβει κάποιος από τους τέσσερις την αναμέτρηση με τον πρωταθλητή Ολυμπιακό το ερχόμενο Σάββατο. Δεν ήταν ούτε στη Θεσσαλονίκη για το ματς με τον Άρη και έχουν χάσει αρκετές προπονήσεις. Επομένως μόνο με «θαύμα» θα είναι στην αποστολή για τον αγώνα με τον Ολυμπιακό στο Αγρίνιο.

Φυσικά εκτός είναι οι Βαρόνε, Λιάβας, με τον πρώτο να χάνει πλέον όλη τη σεζόν λόγω χιαστού ενώ ο δεύτερος προέρχεται από σοβαρή επέμβαση στο γόνατο. Ο ανέτοιμος Περέιρα, επίσης έμεινε εκτός αποστολής από τον σημερινό εκτός έδρας αγώνα με την Παναχαϊκή.