Κύπελλο Ελλάδας: Την Πέμπτη (14/10) η κλήρωση με άρωμα Super League

Την Πέμπτη (14/10) το πρωί θα πραγματοποιηθεί η κλήρωση της 5ης φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας με τη συμμετοχή 10 ομάδων της Super League 1.

Κύπελλο Ελλάδας: Την Πέμπτη (14/10) η κλήρωση με άρωμα Super League

Το πρωί της Πέμπτης θα πραγματοποιηθεί η κλήρωση του Κυπέλλου Ελλάδας. Συγκεκριμένα η διαδικασία θα ξεκινήσει στις 11:30 στα γραφεία της ΕΠΟ και χωρίς την παρουσία κοινού.

Η κλήρωση για την 5η φάση του θεσμού θα έχει και άρωμα Super League 1. Συγκεκριμένα σε αυτή τη φάση θα μπουν δέκα ομάδες από τη μεγάλη κατηγορία του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Στην κλήρωση δεν θα μπουν δηλαδή οι τέσσερις πρώτοι του περσινού πρωταθλήματος, ο Ολυμπιακός, ο ΠΑΟΚ, ο Άρης και η ΑΕΚ. Στη διαδικασία θα μπουν οι δέκα ομάδες της Super League μαζί με τις 14 που προκρίθηκαν από την προηγούμενη φάση και θα προκύψουν 12 νοκ άουτ ζευγάρια.

Η ομάδα που θα κληρώνεται πρώτη θα είναι γηπεδούχος. Αλλαγή της έδρας θα γίνει μόνο σε περίπτωση που κληρωθεί πρώτη ομάδα ανώτερης κατηγορίας. Οι αγώνες της 5ης φάσης θα διεξαχθούν το διήμερο 27-28 Οκτωβρίου και οι 12 που θα προκριθούν μαζί με Ολυμπιακός, Αρη, ΠΑΟΚ και ΑΕΚκ θα σχηματίσουν τη φάση των "16".