Εργοτέλης: Η αποστολή για τον Βόλο

Ο Εργοτέλης παίζει την Τετάρτη (6/10) με τη Νίκη Βόλου για την 4η φάση του Κυπέλλου Ελλάδας.

Εργοτέλης: Η αποστολή για τον Βόλο

Έτοιμος για το δεύτερο ταξίδι του είναι ο Εργοτέλης. Οι κιτρινόμαυροι στο πλαίσιο της 4ης φάσης του Κυπέλλου Ελλάδος θα αντιμετωπίσουν το απόγευμα της Τετάρτης (06/10 – 16:00) στο Δημοτικό στάδιο Νεάπολης την Νίκη Βόλου.

Η ομάδα του Ηρακλείυ με προπόνηση που πραγματοποιήθηκε το πρωί της Τρίτης στο Παγκρήτιο στάδιο ολοκλήρωσε την προετοιμασία της που κατά κύριο λόγο αφορούσε την τακτική προσέγγιση του αγώνα αλλά και τις στατικές φάσεις.

Όσον αφορά τα αγωνιστικά προβλήματα ο προπονητής της ομάδας, Νίκος Μπαδήμας σε ένα ακόμα ματς θα στερηθεί τον στρατευμένο Κοκκίνη καθώς επίσης και τους τραυματίες Πατρινό, Αμπντουλάι, Ταϊρόν, Αλεξάκη, Κουτάντο και Θεοδωράκη.

Αναλυτικά η αποστολή του Εργοτέλη για τον αγώνα με τη Νίκη Βόλου: Τσέλιος, Τζελέπης, Μήτσο, Σαρρής, Ποζατζίδης, Πεϊος, Μπουρσέλης, Ντουμάνης ,Κατσούρρι, Σερβιλάκης, Κόλα, Βουτσάς, Μπουτσάκης, Neral , Kwateng, Κωστανάσιος, Mostafa, Youssef, Farrag και Houssman.

Η αποστολή της ομάδας του Ηρακλείου θα αναχωρήσει νωρίς το απόγευμα για τη Θεσσαλονίκη και από εκεί οδικώς για τον Βόλο.

Να υπενθυμίσουμε ότι οι διαιτητές που ορίστηκαν για να διευθύνουν την αναμέτρηση είναι οι:

Διαιτητής: Μελτζανίδης (Ημαθίας)
Βοηθοί: Χριστοδούλου (Ημαθίας) – Βρούζος (Πιερίας)
4ος διαιτητής: Μέγας (Πιερίας)
Παρατηρητής διαιτησίας: Κοφίτσας (Καρδίτσας)