Κύπελλο Ελλάδας: Πλούσιο «μενού» με 20 ματς

Με 20 αγώνες ανάμεσα σε ομάδες της Super League 2 και της Γ' Εθνικής θα διεξαχθεί την Κυριακή (26/9) το κυρίως «πιάτο» της τρίτης φάσης του κυπέλλου Ελλάδας

Κύπελλο Ελλάδας: Πλούσιο «μενού» με 20 ματς

Πλούσιο θα είναι το μενού που θα... σερβιριστεί την Κυριακή (26/9) στο πλαίσιο της τρίτης φάσης του κυπέλλου Ελλάδας. Οι ομάδες της Super League 2 μπαίνουν στη μάχη, όπου έχουν προχωρήσει ήδη σύλλογοι από την Γ’ Εθνική που αγωνίστηκαν τους δύο προηγούμενους γύρους. Ξεχωρίζουν οι αναμετρήσεις Απόλλων Λάρισας-ΑΕΛ, Βέροια-Αναγέννηση Καρδίτσας, Πιερικός-Ηρακλής, Καραϊσκάκης Άρτας-Ξάνθη, ΠΑΟ Ρουφ-Εργοτέλης.

Αναλυτικά το πρόγραμμα, που περιλαμβάνει 20 αγώνες:
Κυριακή 26/9
Στις 15.00
ΟΦ Ιεράπετρας-Καλαμάτα.
Στις 16.00
ΠΑΟ Ρουφ-Εργοτέλης, Νέα Αρτάκη-Κηφισιά, Καλλιθέα-Επισκοπή, Γιούχτας-Άγιος Νικόλαος, Ηλιούπολη-Αστέρας Βλαχιώτη, Διαγόρας Βραχνεΐκων-Παναχαϊκή, ΠΑΣ Αχέρων Καναλακίου-Ολυμπιακός Βόλου, Εδεσσαϊκός-ΦΣ Κοζάνη, ΑΕ Λευκίμμης-Απόλλων Πόντου, Ποσειδώνας Μηχανιώνας-Λεβαδειακός, ΑΕ Καραϊσκάκης-Ξάνθη, Απόλλων Λάρισας-ΑΕΛ, Πιερικός-Ηρακλής, Θησέας Αγριάς-Πανσερραϊκός,
ΠΟ Φήκης-Νίκη Βόλου, Παναγρινιακός-Τρίκαλα, Βέροια-Αναγέννηση Καρδίτσας, Εθνικός Σοχού-ΑΟ Υπάτου, Θεσπρωτός-Αλμωπός Αριδαίας.

* Οι αγώνες είναι νοκ άουτ. Σε περίπτωση ισοπαλίας θα ακολουθήσει παράταση και αν πάλι δεν αναδειχθεί νικητής, θα εκτελεστούν πέναλτι.